İyi günler arkadaşlar, ikiz çocuklarımdan sonra ortaya çıkan bagaj sıkıntısından ötürü, severek kullandığım puntomu, stationwagon bir araç almak için satıyorum.
Daha öncede ilan vermiştim ancak arkadaşın biri alacağını söylediği için ilanları silmiştim. onun da parası çıkışmadı. şimdi yeniden ilan verdim. Şuan sadece forumda ilanı var bir hafta içinde forumdan alan olmazsa alım satım sitelerine ilan vereceğim.

Araca gelecek olursak, iyi kötü forumdan tanıyorsunuz. gözüm gibi bakıyorum. ön tampon haricinde BOYA DARBE DEĞİŞEN yok. Kilometresi orijinal 116.000'de

BAKIMLAR:
-66.000’de baskı balata serviste değişmiştir
-78.000’de ön fren diskleri, fren balataları, Rot balans, pasta cila yapıldı
-85.000 enjektörler Carbon Clean işlemi ile temizletildi, Turbo temizliği/bakımı yapıldı. Kesinlikle siyah duman, aksırma, öksürme, üfleme yok
-93.500 cam silecekler değişti, filtreler, motor yağı, akü değişti(Çelik akü)
-[B][U]95.000’de yetkili serviste direksiyonun elektrikli CITY motoru değiştirildi Şubat-2014U
-98.000’de 4 lastik yenilendi Dunlop SP Sport 185\65R15
-104.000’de motorun içi ve karter temizliği yapıldı, map sensörü, debimetre ve arka amortisörler değişti
-112.000'de manifolf, egr valfi sökülüp temizlendi. amortisör takozu değişti, periyodik yağ bakımı ve klima bakımı yapıldı

Arkadaşlar fiyat olurak foruma özel : 26.000TL
iletişim: 0505 272 69 45