Hayırlı satışlar.
Arkadaşlar bir üst segment araca geçeceğim için aracımı satmaya karar verdim. Araçta tek sorun geçen gün geri geri gelen bir aracın ön sol çamurluğa çarpmasından dolayı oluşan bir karış kadar bir ezik var. Yaklaşık 200 TL'lik bir işlemi var. Lokal olarak veya çektirme yöntemiyle onarımını yaptıracağım. Bunun haricinde hiçbir sorunu yoktur.Malum sitedeki ilan numaram 'tür. Ayrıntıları buradan görebilirsiniz.
Çok temiz ve bol ekstralı bir araç. Aracımın sadece ön sol çamurluğunda başka bir aracın geri gelirken tamponu değdiğinden bir ezik oluştu, onu da çektirerek yaptırıcam. Servis bakımları periyodik olarak Beylikdüzü Birmot ve Fiat Avcılar Oto'da yapılmıştır. İstediğiniz serviste expertiz yaptırabilirsiniz. Araçta extra olarak marşpiyel, spoiler, telefondan veya mp3 player'dan müzik dinlemek için aux girişi, shadow line cam filmi, H&R 3,5 cm spor yay, K&N Hava Filtresi, Sierra 6000k xenon sisler ve farlar, infinity müzik sistemi vardır. Aksesuarlar fiyata dahil değildir, istenirse onlar için fiyatım 2.000 TL'dir.
Takas sadece 2014 -2015 model Golf 7 1.2 Tsi Dsg ile yapılır.
Forumdan alacak olan arkadaşa indirimim farklı olacaktır.
Avcılar - Istanbul
Hayırlı satışlar.
34.500 TL ile güncel.
Avcılar - Istanbul
Hayırlı satışlar olsun.
Güncel
Avcılar - Istanbul
Hayırlı satışlar.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
1 haftalığına tüm ekstralarla birlikte araç 35.000 TL arkadaşlar. Araç yabancıya gitmesin sizlerden birinin almasını çok isterim.
Güncel.
Avcılar - Istanbul
34.000 TL ile güncel arkadaşlar.
Avcılar - Istanbul
hayırlı satışlar
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
Aciliyeti kalmadığı için 35.000 TL ile günceldir. Pdr yöntemi ile (boyasız göçük düzeltme) ezikler yapılmıştır. Aksesuarlar fiyata dahil değildir.
Avcılar - Istanbul
Günce
Avcılar - Istanbul
Satılmıştır. Kilitlenebilir.
Avcılar - Istanbul
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri