Merhabalar,
Bugün seyir halinde e-5'te giderken "excess radiator fluid temper stop off engine" şeklinde bir hata verdi ve hararet göstergesi en üste çıkıp kırmızı ışık yandı. gideceğim yere neredeyse varmıştım , 5 - 10 dakika böyle kullandım aracı. Dönüşte de aracı çalıştırdığımda hata vermedi , muhtemelen motor soğuduğundan dolayı. yaklaşık 10 - 15 dakika sonra aynı hatayı verdi ve aracın çekişinde azalma oldu. haliçten çağlayana doğru çıkan yokuşu e-5'te zor çıktım.
biraz gittikten sonra benzinciye çektim , suyuna baktım hiç su kalmamış , motorun sağındaki boruların birisinde çatlak vardı ve su kaçırıyordu(hangi boru olduğunu bilmiyorum , dirsek şeklinde gibiydi). araca orada su koyduk , motordan baya miktarda beyaz duman çıktı. aracı orada bıraktım şimdilik , daha da çalıştırmadım.

sorum şu ; toplamda parçalı olarak 50 60 dakika bu şekilde aracı çalıştırdım. motora veya başka bir yere büyük bir zararı olmuş mudur 1 saatte ?
yarın servise götüreceğim aracı kontrol ve borunun değişimi için , sizlerin de yorumunu almak istedim.

teşekkürler şimdiden