Merhaba arkadaşlar, geçen sene kullanmış olduğum 205/50/17 kumho marka lastiklerim satılıktır. Bu sene 205/45/17 lastik aldığım için kumho lastiklerim boştadır ve şuan lastikçide satılmayı beklemektedir.Forum arkadaşlarımada belirtmek istedim, belki ihtiyacı olan vardır diye. Öncelikler lastiklerim durumlarını belirteyim;
-4 lastikten 1 tanesi baloncuk yaptı onu vermeyeceğim, birde bir tanesinin içinde yama var ama o yama baloncuk yapan lastiğin içindemi onu tam hatırlamıyorum,eğer baloncuk yapan lastiğin içindeyse 3 tanesi gönderilebilir, eğer farklı bir lastikte ise , isteğe göre 3 tanesi yoksa 2 tanesi gönderilecektir.Lastiklerin durumu %70-80 arasıdır,geçen sene hiçbir problem yaşamadım duruşlarda yol tutuşunda.Lastiklerin direk fotoğrafı yok elimde ama aracın çektiğim fotoğraflarında lastiğinde kadraja girdiği fotolar vardı, onları yükleyeceğim.
Fiyat olarak lastik adeti 40 tl dir, 3 tanesi 120 tl dir. Kargoyuda istediğiniz adrese gönderebilirim kargo ücreti alıcıya aittir.Kargo ücreti hakkında da bilgi verilir veya anlaşmalı olduğunuz kargo var ise onunla gönderebilirim.
![]()
Yer imleri