yaklaşık 6 ay önce aldığım aracımda dynamic donanım olmasına rağmen çelik jant yoktu kışın ortasında da çelik jant almamak için biraz bekledim ve artık kışlıkları çıkartırken 15" yaz lastiklerimize uygun jantlarımızı da almış olduk değerli yorumlarınızı ve maşallahlarınızı esirgemeyin lütfen
![]()
Konu ibookrt tarafından (05/04/2015 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.
Maşallah canavar. Fotoğrafları hangi makineyle çektiniz merak ettim.
GP Dynamic MJeT
2008
Jantlar guzel ama koyu renk arabaya koyu jant yakistirmiyorm yinede hos olmus gule gule kullanin kazasiz surusler
Bende metalik renk jantı tercih ederdim,ama siz beğendiyseniz sorun yok.
maşallah çok yakışmış . kazasız belasız binin.
Hayırlı olsun![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hayırlı olsun,
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Maşallah...Bu jantın bendede gri aracımda metalik rengi vardı..Bende koyu renk araca koyu rengi yakıştırmıyorum ama siyah hariç..Siyaha siyah çok yakışıyor.
Hayırlı olsun ucuz yollu bir şey bulsam ben de alacağımda
Evvelden Bade-i Aşk İle Mestiz
Çok hoş, maşallah. Keyif ile kullanın Inşallah
BeşiktAŞK
2007 Grande Punto Dynamic
parola1818 Teşekkürlerresimler İphone 5S ile çekip üzerlerinde biraz oynadım
emrek8899 normalde ben de yakıştıramam ama jantçıda gördüm vuruldum denedik güzel durdu taktım çıktımteşekkürler
ouzh34 aynı jantın metaliği vardı ama çok parlak durdu aracı daha bir boğdu gibi o sebepten bunu tercih ettim![]()
alidemir teşekkürler sağ olunhepimize kazasız belasız binelim inşallah
byadrenalin teşekkür ederim
Kadir00906 teşekkür ederim
fotobelit metaliği ben alırken de vardı ama hiç yakıştıramadım o sebepten bunu tercih etttim![]()
hoksi teşekkür ederiminşallah gönlünüze ve bütçenize göre güzel bir jant bulursunuz
ASerifoglu teşekkür ederim![]()
Bence güzel olmuş.
Ne kadara mal oldu acaba?
sipahi teşekkür ederimjantlar ( 750 TL ) + sökme - takma - balans + metal sibop + kaliper - kampana boyama dahil toplam 830 TL tuttu
Teşekkür ederim sağ olun
Elimde yan profilden olan şuan bu resimler mevcut müsait bir zamanda daha detaylı resimlerim![]()
![]()
[QUOTE=ibookrt;966021]Teşekkür ederim sağ olun
Elimde yan profilden olan şuan bu resimler mevcut müsait bir zamanda daha detaylı resimlerim![]()
Gayet yeterli çekimler kardeş çok teşekkür ederim. Bence çok hoş durmuş ciziksiz, kazasız binmen dileğiyle..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri