Selam forumum, 2006 gp ile aynı yaşta olan 9 yaşındaki briç-stone b250 leri (175/65) değiştirme varki gelmiş midir? Sol arka teker stepne oda 4 senedir üzerinde artık yenileme vakti girmiş midir?
Bencede artık vakit tamam abbas dedim ve bu sabah yola koyuldum.. 9.30 da lastikçideydim.hiç sıra beklemden benim puntişi aldı.işimiz bittiğinde saat yarımdı. (12:30)

Lassa greenways 185/65 r15 88H 4 adet aldım. tanesini 140 liradan. 2015 üretimi. siboplar değişti.rot-balans-öndüzen ayarı yapıldı.1 defa ara sokaklarda bir defa da E5 e çıkıp test yaptık.direksiyonu bırakınca araç kendi kendine sola gidiyordu.onu da düzeltti. 3 kere makineye girdi.çıktı ayar yapıldı.. sol arka tekeride stepne yaptım.. hepsine 560 tl. ödedim.yol ve lastik sesi biraz azaldı.direksiyonda artık daha rahat dönüyor.city moduna getirmesem bile.gerçi ilerde belli olacak nasıl olduğu şimdilik bir sorun yok.takan eleman 10.000 km. sonra getir.önleri arkaya arkadakileri öne takalım dedi. ok. dedim. eski lastikleri onlara hediye ettim. 3 ünde diş derinliği kalmamış gibiydi.yırtılmada çoktu.