acil satilik 150 tl gunceldir teklif vereni geri cevirmiycem işiniz görülsün 😄
Herkese Merhabalar. Elimde önler 7.5 arkalar 7cm presli yay var bana basıklığı fazla geldiğinden yazlığa gidip gelememekten dolayı satıyorum. Aracı cidden iyi düşürüyor konforuda oldukça iyi sekme vs yapmaz. sadece preslemek 180-200 lira arası. ben fiyat olarak 200 lira düşünüyorum teklifler değerlendirilir pazarlık vardır konuşulur. spor yayla takasa açığım 3,5 yada 5,5 orta karar basacak şekilde yaylarla takas olur
acil satilik 150 tl gunceldir teklif vereni geri cevirmiycem işiniz görülsün 😄
2 gun icin 130 tl acileyeti vardir
Usta bu benzinliye olmaz mi
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
Şöyle bir bilgi almam lazım,spor yaylar daha yumuşak ve benzinli-dizel diye ayrılıyor. Ama presli yay olduğu için sabit,tahta gibi. Bu sebeple dizel ya da benzinli farketmeksizin aynı düşüşü sağlayabilir.
Eğer durum tam tersiyse,dediğim gibi emin değilim. Fire motor daha hafiif,turbo yok. Bu sebeple ön tarafta biraz daha yukarı kalabilir. Aynı düşüşü sağlamayabilir. Bilgisi olan biri mutlaka yazar.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Cok iyi olur bilgisi olan biri yazarsa cunki fiyat cok uygun..
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
Ustad bi tel versende gorussek..
arkadaşlar foruma giremedim ilan günceldir 05399806448
Cok acil satilik 130 tl son fiyat
Guncell
Ustad simdi bunu benzinliye taksam arkaya iki uc kisi binince surtmesin ben orjinal teneke jantlarla dusurmeyi planliyorum.. Suspansiyon da odun gibi olmaz degil mi ?
100 liraya vericem alan hayrını gorsun gunceli![]()
hocam en son ne olur öğrenciyim ona göre fiyat söylersen çarşamba günü alabilirim silivride oturuyorum
100 tl yaylar günceldir 05399806448
İstanbul'un neresindesiniz ? Haftaiçi alabilirim yayları ?
Merhaba yayları takarsak aracın konforu ne durumda olur siz memnunmuydunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri