Evimizin Otoparkında şiddetli lodos nedeniyle karşı binanın terasındaki ranzaya ait merdiven ve dolapların otoparka savrulması neticesinde ranzaya ait ağaç merdiven ön cama saplanarak yere düştü allahtan kaportaya ve tavana değil sadece ön cama girdi ve cam patlamadı lakin 3 cm esnedi. Maphre kaskom var ücretsiz hasarsızlığımı bozmadan değiştiriyor. Ama kaskoda klozda şöyle bir ibare var yardımcı olurmusunuz?

"Bu arada olayı net olarak gördük zaten merdivenin araca girdiğini görünce içim sızladı ve çok saygı değer komşumun savunması lodosu ben mi çıkardım bana ne dedi. Şeytan av tüfeğini al diz kapaklarına sık ömür boyu yürüyemesin diyor ama yapmadım." Şikayetçi oldum geçtim.

"Şirketimiz anlaşmalı cam servisleri olan turasist yerine farklı servislerde yapılması halinde ödenecek tazminat tutarı üzerinden %15 tenzili muafiyet uygulanacaktır. Bu muafiyet sıfır, bir ve iki yaş olan hususi ve kamyonet araç türlerinde uygulanmaz."
Demektedir. tavsiye ettiğiniz ön cam varmı. Nasıl yapmalıyım. Yol gösterirmisiniz.
Saygılarımla.