evet arkadaşlar aileden gelen fiat hastalığı ıle bende 5.aracımı ki 4 punto bır tane bravo olmak uzere son olan punto ıdı ve satmıs bulunmaktayım.bazı arkadaşlar gıbı sattıktan sonra aracı kotulemeyeceğim ama sahıp oldugum ve en cok sınır oldugum aracımdı.2011 punto actıve dızel.bılıyorsunuz aractan hersey calınmıs durumda.evo cıktıgı ıcın.artık fiat dusunmuyorum ama yıne kendımı ınternetten arac bakarken fiat marka araclara bakarken buluyorum.

bravo yenıden canım cok ıstıyor ama bılıyorsunuz ıkıncı elı cok kotu ve uretımıde bıtınce sanırım artık stılo dan farkı kalmayacak ıkıncı el konusunda.kendısını bu kadar kotu ıdare eden marka gormedım desem yalan olur! sureklı olarak hyundaı derdı arkadaslarım yok abı fıat ıyıdır dıyordum ama son gelen i20 de net bellı edıyor artık FIAT cok gerıde kaldı.kullanmadıgım modelı motoru kalmadı.ornegın halen babamda multıaır 105 lık var oda satarsa yenı gelecek 500x dusunuyor vazgecırmek ıcın elımden gelenı yapıyorum.nedeni aslında net. sureklı olarak ısım degıstıren modeller.actıve dynamıc derken easy lounge onlarda bıttı tam sımdı de rockstar falan fıstan...tek sevdıgım tarafı artık fıat markasının mersın'de servıs kolaylıgı.belkıde ben alıstım sureklı gıttıgımden başka marka arac bakamıyorum.cok zorlayacağım başka marka ıcın kendımı ama sanırım yıne bır fiat gelıcek gıbı...öyle içimden gelenlerı yazdım umarım kımse kusura bakmamıstır.