Ustası iyiyse sanayiyi tercih ederim aynı orijinal parçalar oradada var gidip yetkili servislerde kazık yemenin manası yok............
Arkadaslar sizce sanayi sitesinde bulunup ozellikle hafta sonlari taksicilerin ugrak yeri olan bir tamirci tercih edilir mi yoksa uzak mi durulmali?
Degerli cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Ustası iyiyse sanayiyi tercih ederim aynı orijinal parçalar oradada var gidip yetkili servislerde kazık yemenin manası yok............
arkadas dogru soyluyor katılıyorum
Abi kesinlikle o konuda hemfikiriz. Yani serviste kazıklanmanın anlamı ve mantığı yok belli bir km ve garanti kısmı dışında. Aslında merak ettiğim şu:
Hafta sonu Kocasinan sanayi sitesinde triger zincirini değiştirttim. Belli tanıdık bir ustam olmadığı için bir arkadaşın daha önceden yarım yamalak tavsiye ettiği bir ustaya gittim. Hafta sonu olduğundan gelen giden taksici diğer yerlere göre bir hayli çoktu. İçime bir kurt düştü hani; "Burası iyi bir yer mi? Bu kadar taksici ne iş?" diye. Ya da sadece benim pimpirikli olmamla alakalı bilemedim![]()
15 GÜN önce gittim yağ değişimi , amasör takozlarını , ön diskleri değiştirdim genel bakım yaptırdım dışarıdan kendım aldım orjinal parçaları saolsunlar ilgilenip taktılar artı gittiğim sanayi sitesinde bir yer , baktıkları her aracın en son ne yapıldığının kayıtlarını alıp resmini çekiyorlar yarın bir gün tekrar gittiğinde ne yapılmış ne eksik görebiliyorsun..
servisin bana çıkardığı ücret 1200 tl idi ben 600 tl ye yaptım bütün hersey dahil dostum..
ben şuana kadar her aracımda servisten şaşmadım opel toyota ford ama fiat alınca sanayiye doğru kaydım istanbuldaysanız çubukluda sadece fiat sanayisi var girdiğinizde taksi durağını andırıyor zaten orada turbomu revize ettim aracı bıraktım tampondaki deformeleri hallettiler her parçaya kolay ulaşımları var orjinalmi yan sanayimi istediğiniz neyse artık. city için servise gittiğimde katil edeceklerdi birdaha adımımı atmam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri