Sevmedigimiz ozellikleri yazsak daha kisa olabilirdi![]()
Merhaba arkadaşlar Böyle bir konu açmak istedim Puntonuzda bu sefer sevdiğiniz özellikleri yazarmısınız??
Sevmedigimiz ozellikleri yazsak daha kisa olabilirdi![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Evet olabilrdi ama genelde sevmediğimiz özellikler yazılıyor bu sefer tam tersi olsa daha iyi olur diye düşündüm
Ben yakıtına hastayımYakmıyor kerata...
1- tasarımı ; 10 seneye yakın bir zaman olmasına rağmen bugünün b sınıfı araçlarına taş çıkartacak tasarımı
2- multijet motoru ; hem performansı hem cimriliği hemde sorunsuzluğu
3- sürüş zevki ; bir çok firmanın b sınıfını kullandım ama punto kadar sürüş zevki alamadım en çok beğendiğim corsa d ydi zaten oda punto ile aynı alt yapıyı kullanmasından sanırım.
4- koltukları ;molasız 650 km gittim en ufak bel ağrısı çekmedim.
5- frenleri ; gerçekten bugüne kadar hep güven verdi sınıfına göre başarılı
sevmediğim yönleri iç plastiklerin çok kalitesiz ve o dış tasarıma yakışmayacak derecede olması , ön takım biraz hassas , aracın iç kısmında adam gibi birşey koyacak yer yok her tarafı dar ve meğilli (grande punto için söylüyorum evo yu bilemem)
Yakit çok düşük performans harika 195 nm tork var daha ne olsun rampa yukarı resmen cosuyo araba parca desen heryerde bulunuyo hemde ucuz usta desen çoğu usta anlar fiat arabasından ben çok memnunum herkese de tavsiye ederim .
Konu Fatih41 tarafından (25/12/2014 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.
Ucuz olması....... sınıfındaki araçlara göre ekonomikliği..... az yakması..... modifiyeye uygunluğu sayılabilir..............
Arkadaşlar teşekkürler dahada bekliyorum msjlarınızı
Puntom elim ayağım gibi içine oturunca sanki benim bir parçam gibiymiş gibi geliyor. Başka bir araçta bu tadı alamıyorum. belki borç harç aldım sıkıntı çektim ondan duygusal bir bağ oluştu.
See you in the future, if there is one...
borçsuz eski bir punto aldım ama eşim bile bazen kıskanır . benden daha çok punto nu seviyorsun der . puntoyla uzun yola çıkmayı çok seviyorum .
özkan ben 900 küsür km yol yaptım geçen sene tatile giderken tuvalet ihtiyacı olmasa durasım bile gelmedi. istanbulun trafiğinden sonra rahat rahat gidebilmek güzel gelmişti.
See you in the future, if there is one...
yakıtı cimri . 5 kişilik aile ile 12 günde 4 bin kilometre yol yaptım akdeniz bölgesinin sıcağında klima açık şekilde araç 1.5 tondan fazla olarak gayet güven verici sınıfına göre tek eksiğim hız sabitleyici yoktu tek şöför olarak ayağımı yordu ayrıca akdeniz sahil yolunu kullandım virajlarda görüş açısı biraz kötüydü eğilmek zorunda kaldığım oldu ama herkese öneriyorum yakıt önemli memur için imkanı olana dizel almasını yoksa benzinliside güzel diye tavsiye ediyorum
çorludan izmir e gittim ordan kuşadasına toplam 1463 km esim mola verelim demese durcagım yok . dün akşam bana diyo hız sabitleyici taktırırsan sen yolda molada vermezsin mola verceksen taktır dedi
Alınabilecek en ucuz , en az yakan , en fazla 2. eli iş yapan tipi ile kullanışlığı ile güzel bir ortadirek aile arabası.
Extraları yok belki ama olsa zaten bu fiyatlara alamazsınız.
Kalite hedefleneni elde etmektir. Ulaşılan nokta sizin kalitenizi gösterir.
arkadaşların bahsettiği gibi mola ihtiyacı oluşturmuyor hatta tatile giderken sabah erken çıkıp sivastan mersine gidiyorduk yol üzerinde kahvaltı yaparız dedik ancak ben durmayınca niğdeden otobana girince hiç durmadım bizimkilerin ihtiyacı nedeniyle sosyal tesiste mecburen durdum yoksa aralıksın devamdısürüşü zevk veriyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri