Bence müşürde sıkıntı var
Arkadaşlar iki defa termostad değiştim ama sorun bitmiyor. Motor geç ısınıyor hararet tam 90'a geliyor. Şehir içi dur kalk trafiğinde gaza basınca hararet düşüyor sonra geri yükseliyor. 5-6 dk. böyle devam ediyor sonra 90'a sabitleniyor. Mesela motoru bi 5 dk ısıtıyım rölantide hararet düşüyor. Arada gaz verince 50 ye kadar düşüyor sonra geri yükseliyor. Uzun yolda ise hararet 90'dan 80 e düşüyor, gaza yüklenince 90'da sabitleniyor. acaba hararet müşüründe mi sıkıntı var?
Cevaplarınız için teşekkürler..
Konu ceb_58 tarafından (22/12/2014 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Bence müşürde sıkıntı var
Hararet müşürü sebebiyle fan açık kalıyor olabilir!
aynı durumu 3 hafta önce yaşadım termostatla müşürü değiştirdim sorun düzeldi
Termostatla birlikte müşiri de değiştirmedin mi? Ayrıca aldığın termostat yan sanayi mi?
Müşürü de bir değiştirip denemelisin bence. Bir antifiriz koydun mu arabana ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Ölçüm değerinin gerçekliğini bilemem ama bence müşürü değişirken antifirizi de tekrardan bir kırmızı ile yenileyin. En azından kafanızda o aşamayı da elemiş olursunuz.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri