Hoş geldin keyifli forumlar
Arkadaşlar Merhabalar,
Foruma yeni üye oldum iki aydır punto efsanesiyle tanışıyorum bir iki küçük görsel modifiye istiyorum izmirde uygulama yapan yerler hakkında bilgi istiyorum. Sade ve güzel olsun istiyorum. Neler yapmalıyım ?
Hoşgeldin hayırlı forumlar
Hoşbulduk arkadaşlar,
Kadir00906, senin avatarda yer alan gibi yan şerit istiyorum bizimki gibi beyazlara çok yakışıyor bence izmirde nerde bulabilirim acaba ? ya da sipariş etsem ben uygulayabilir miyim ?
kemal otoda mevcut hocam, uygulaması zor değil
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Kemaloto.com uzerinden bakabilirsiniz
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
şerit pek olmadı ama bu tarzda bişi yapılabilir
Serit dışında yine iyi la 5 dakkada yaptim ahaha![]()
Tavan damali diye gecer bu serit
Konu Arrest tarafından (23/07/2014 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Kardes serit ne istiyosun ben anlayamadim. Seridi alip hazir halde herhangi bir aksesuarcida montaj yaptirabilirsin bu cok basit bisey güvenilirlikle alakali degil
Sato Reyiz istediğim senin avatardaki sisler, kapı kolu hizasından geçen kırmızı şerit bu kadar. İkisi için Kemaloto'ya ne kadar ödemem gerek ?
Kardes kemal oto.com a girip arama kismina şerit yaz ordn bak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri