Hayırlı olsun, güzel olmuş. Ben de taktırmayı düşünüyorum, özellikle uzun yol gidenler için güzel bir özellik.
Dün itibari ile Mehmet abimin sayesinde cc taktırmış bulunmaktayım.
Hazır gitmişken aux kablomuzu da taktırdık.
Tabiki stikerimizi da;
Şimdi sırada direksiyon tuşları ışıklandırması var onuda Mehmet Abi haber verecek. Yanlız şöyle bir durum var cc sanırım sürekli devrede bunu kapatamıyormuyum yani sadece kullanacağım zaman aktif hale geterebilirmiyim diğer türlü göstergede sürekli ışık yanıyor.
Konu vek66 tarafından (20/07/2014 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun, güzel olmuş. Ben de taktırmayı düşünüyorum, özellikle uzun yol gidenler için güzel bir özellik.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hayırlı olsun. Işığın yanması sorun değil siz istemediğiniz sürece cc devreye girmez. Ama illa ben açıp kapatacam derseniz ozaman mehmet abiye söyleyin o ayarlar.
cc iyi olmuşda neden orjinal cc kolu kullanmadınız.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Maddi yönden düğmeli yi tercih etmek zorunda kaldım. Gönül Tabiki kollu isterdim ama olmadı önümüz cuma yola gideceğimden birazda aceleye getirdim.
Düğmeli nin fiyatı 200 idi kollunun ki 450 civarı
hayırlı olsun bende düğmeli taktırdım sonuçta işlevi aynı bu düğmeler ne diye soranlara hız sabitleyici diyorum güzel olmuş diyorlar.
Gule gule kullan![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Orginal kollu fiyat 270. 200 un içine montajda dahılse 200 tl iyi fiyat degilse 70 tl cokta buyuk bi fark degil
Fiat Grande Punto Far Sinyal Ve Hız Sabitleme Kumanda Kolu
Montaj dahil dugmeli 200 tl ve ayni isi goruyo ne gerek varki
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Orjinal kollu daha mantikli 100 lira filan fark yapar nereye vermiyoruz ki 100 lira
Kızmayın yaa bişey demedim sadece merak ettim güle güle kullanın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri