Arkadaşlar telefondan ben polisim diye arayanlara lütfen dikkat edelim.
bugün evi aramışlar ben uyurken.kendini komiser ahmet diye tanıtan bi herif, anneme orası ev mi iş yeri mi diye sormuş.allahtan Annem internet'e ve haberlere , sosyal medyaya son derece vakıf biri.Ayılmış duruma hemen.Cevabı da çakmış "Koskoca komiser ahmet'sin, buranın ev mi iş yeri mi olduğunu bilmiyor musun?" diye sormuş.Bir yandan da numarayı internette araştırmış gerçekten yıldızevler karakolundan arıyorlar gibi ayarlamışlar numarayı.
Netekim adam telefonu kapatmış.Daha evvel de böyle bi girişim olmuştu, ana avrad sövüp kapatmıştı ler.
Polis arayıp sormaz arkadaşlar.Gelir kapıya öyle bilgilendirir.Telefondan sizi arayan ve ben polisim diye kandırmaya çalışan dolandırıcılara yüz vermeyin.Kapatın suratına, gelsin evden alsın.
Lütfen ailelerinizi, çocuklarınızı eşlerinizi uyarın..Bilgilendirin.Bu itler yine türedi
Forum ailesine duyurulur.
Evet maalesef annelerimiz bu tuzağa düşüyor geçenlerde arkadaşımın ırak'ta kazanıp biriktirdiği 30Bin TL yi annesi bu lere kaptırdı kadını öyle bir korkutmuşlar ki parayı poşete koyup bir kenara koyup gelmiş.
Bizide aramislardi babam yiyomustu az daha. Allahtan evi aradim surekli mesgul caldigi icin , cebi aradim. Adamlar o kadar korkutmuski bana bile cekine cekine soyledi. Bunlar tam o..... Cocugu. Bunlari bi bulsam ciktiklari delige kacsalar bile ceker cikarir ...... .......
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
EGM'den sürekli mesaj gönderiyorlar biz para pul istemeyiz dikkatli olun diyeBir ufak uyarı da ben yapayım.. İcra Dairesi'nden adınıza gelen ödeme emri tebligatı gelirse 7 gün içinde hemen itiraz dilekçenizi hazırlayarak geldiği yer icra dairesine dilekçenizi verin. 7 gün içerisinde itiraz etmezseniz borcu kabul etmiş sayılırsınız ve maaş haczi vs herşey yapılabilir, paşa paşa bağıra çağıra parayı yasal olarak alabilirler
![]()
Arkadaşlar bir de sağlık sigortası için arıyorlar. Ellerinde tüm bilgileriniz var. Daha önce yaptırmış ve tarihi dolmuş ama ödemesi yapılmamış deniyor kredi kartı bilgilerini istiyorlar. Özellikle 0850 numaradan arıyorlar. Lütfen dikkat...
Herkes sürücü olabilir, ama herkes sürücülüğü öğretemez.
Sürüş eğitimi almadıysanız hep bir şeyler eksik demektir.
Emniyet kemerinizi takın ve taktırın.
bi başka versiyonu var bunların sigorta şirketinden arıyoruz diyorlar adınıza tanımlı check up hizmetini iptal ettirmezseniz yarından itibaren ücretli olacak deyip kredi kartı numarası istiyorlar...aradıkları numarada 850 ile başlıyor bilginize....benim asıl ayar olduğum bu bankalar gsm şirketleri bizim numaralarımızı neden böyle herkesle paylaşıyorlar adam arıyor tc numarasının son 4 hanesini doğum tarihini herşeyi biliyor şaşılacak şey
yahu elemanlar her cins bilgiyi almışlar.ler yeni hırsızlık piyasası geliştirmiş onu da internetten okudum şimdi...
3 soruluk bi anket yapıyoruz diye kapıya geliyor şirin bi kız.Deterjan firmasının anketi güyya.uzun sorular bittikten sonra elinde 2 deterjan kutusunda önce normal deterjan koklatıp bu mu daha iyi bu mu daha iyi diye soruyor.siz ikincisini koklarken bayılıyorsunuz.Artık organlarınız mı, evinizdeki televizyondu oydu buydu ne varsa uyanınca puf...
ayık olmak lazım bu devirde babaya bile güvenmicen.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri