Hayırlı satışlar..
Bi de fiyat olaydı?
iPhone 'dan Gönderildi...
Biraz keyfi bir durum söz konusu yazdığım rakam biraz fazla farkındayım ama satılık arabalara bakınca normal gibi geliyorPazarlık payım vardır. Tek eksiği bildiğim kadarıyla cam tavan sanırım. Kilometre 101.000 olmak üzere. Boya sadece arka tamponun sağ tarafında avuç içi kadar onun haricinde boyanan değişen yoktur.
![]()
Hayırlı satışlar..
Bi de fiyat olaydı?
iPhone 'dan Gönderildi...
cam tavan olsa 30.000e pazarlık edilirdi ama biraz yüksek olmuş hakkaten fiyat![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Haklı olabilirsiniz ama cam tavanlı olanlarda bu kadar temiz olmuyor![]()
Ne diyelim hayirli satislar
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Vallaha çokmuş fiyat sonuçta 2008 model ayrıca yüksek modellere bu fiyat veriliyor veya isteniyor ama tabiki keyif sizin ama fazla beklersiniz fiyatı düşürün bence
H.KURU Saygılarımla
Tavan olsaydı pazarlığa tutuşurduk sizinle...![]()
Herkese teşekkür ederim. Kısmet bu işler benim acil bir durumum yok 28.500 teklif geldi vermedim. Sonuçta keyifle biniyorum![]()
esp var mı?
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Hayırlı satışlar.
Forumdaki arkadaşlara fiyatınız farklımı?![]()
Tabiki de ama çok farklı değil![]()
28 verdıler vermedım ne demek yaw...hemen sat hemen.....
FALCON SLOT
Keşke 28.500 verene verseydiniz. Birdaha o fiyatı hiç göremeyebilirsiniz. Kendimden biliyorum.
1 ay sonra alıcısı çıkmayınca 28.500 e razı olursunuz, bu seferde 28.500 ü veren olmaz.
Benim acil satmam gerekmiyor ne zaman sıkılırsam o zaman değerinin altında bile satsam canım sıkılmaz ayrıca bugün galerici 27 verditemiz araba iyi para yapar her zaman
![]()
O paraya dynamic evo lar var ya,üzgünüm çok olmuş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri