Merhabalar, öncelikle forumu çok araştırdım haybeden konu açmamak, konular çoğunlukla 2011 yılına ait olduğu için konuyu açma durumunda kaldım.

Benim ilk arabam daha önce hiç arabam olmadı, ne bir ustam var, ne tanıdığım bir servis var.

aracım 2007 model 77hp 1.4 fire active 50328km'de daha önce 20bin bakımı yapılmış başka birşey yapılmamış, günlerdir forumda yoğun olarak araştırıyorum

Dün yağ filtresi hava filtresi ve yağı dikmende bir ustada değiştirdim, yahu adam 30tl'lik yağı bana 80 tlye 10tl yağ filtresi 25tlye falan epey bir kitlemiş üzerine birde 25tl işçilik verdim bu yaptırdığım yer servis değil özel bir yer birde

Şimdi ben triger seti nasıl değiştirilir, parça nerden alınır usta nerden bulunur açıkcası bilmiyorum aracın bana göre balatalarından tutunda hidrolik yağına antizine kadar değişecek benimde biryerden başlamam lazım.

Şimdi ben en azından triger seti ve fren balatalarını değiştirmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Sanayiye gidip ilk ustaya gireyim mi? hoş oralara daha hiç gitmedim.