merhaba arkadaşlar aracımı satıyorum ilgilenen arkadaşlarım için detaylı bir açıklama yazdım ilanda yine bir sorusu olan olursa msj atabilir zevkle cevaplarım

Merhaba arkadaşlar arac 2011 model bravo sport multiair 140 hp modelidir 55000 km de cok temiz Garaj aracıdır bende bulunduruğu sürece yağmur çamur vs herhangi birsey görmez
Arac sport donanım (en full u olmasına rağman) ek olarak assağıdaki opsiyonlar eklenmiştir
* Skydome (cam tavan)
* Güvenlik paketi (ASR, ESP, MSR, Yokus kalkış destek sistemi vardır)
* Araç sıfır alınırken özel sparişle hayal mavisi rengiyle istenmiştir bu renk alabilmek için extra ücret ödenmektedir.
* blue me
Arac uzun yolda sakin kullanımdaki 4,9 lt kadar düşmektedir sehir içi kullanımımda yine sakin olmak koşulu ile 7,5 lt civarındadır start stop özelliği sayesinde sehir ici gereksiz duraklamalarda yakiti sifira indirir Ekonomik performanslı bir arac arıyorsanız alabileceğiniz en iyi araclardan biri ve tsi, thp gibi modellerin aksine lpg ile uyum problemleri yoktur istenirse lpg de takılabilir ancak yakıtı yeterince ekonomik olduğu için hiç gerek duymadım araci t-jetle karistirmayin t jete gore daha ekonamik ve daha performansli olan Multiair modelidir
Aracı sport mod a aldığınızda tork gücü artmakta ve performansı yükselmektedir
aracın kaportasında sadece bagaj kapağının sağ kösesinde lokal boya vardır ve ön plastik tampon yetkili serviste değişmiştir zaten tampon plastik bir parca olduğundan cok önemli bir parça değil bunun dışında herhangi bir kusuru bulunmamaktadır.
Aracın garantisi devam etmektedir. (2014 Ağustos a kadar) istenirse 2 yıl daha garantisi uzatılabilir
aracın garantisi olduğu için en ufak sıkıntısında tık dese yetkili servisi götürüp gerekli bakımı ve ya onarımı ücretsiz yapılmaktadır.
fenni ve eksoz muayeneleri 2016 ya kadar devam etmektedir.
aracta usb portu bulunmakatadır sesli komutla usb den dinlediğin müziği değiştirebilirsiniz.
Diğer marka ve modellerde böle dolu donanımda modelde ve kalitedeki aracı bu fiyata bulamazsınız aracın bir cok özelliği vardır.
fiyatı yeterince uygun yazdım arkadaşlar bu yüzden pazarlık payı azdır bu yuzden lütfen abartı teklifler yazmayın aracı satmamın tek nedeni maddi sıkıntılardır.
Alana ve satanada hayırlı olması dileklerimle, iyi günler

Fiat Bravo 1.4 Multiair Sport Style 2011 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 168899642