alana da satana da hayırlı olsun![]()
2006 model 1.3 75 hp skydome konfor paket Dynamic
1.5 parça boyalı (sağ çamurluk Kabutun uç kısmı 20 cm)
6 Airbag
Sonradan takılan hız sabitleyici
bagajda 12v girişi
ön kol dayama
elektrikli bel şişirme
125 000 km
Araç Satılık fiyat 22.500 son fiyat pazarlıksız tertemiz bütün bakımları yapılmış sorunsuz city belasıda serviste ücretsiz değiştirdim alan masrafsız kullanır
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 168087576
![]()
alana da satana da hayırlı olsun![]()
Hayirli satışlar
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Güzel araç, hayırlı satışlar.
3k icin fiyat biraz fazl geldi bana. Hayirli satislar![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Teşekkür ederim![]()
Hayirlı satışlar. İlanlari dolasirken bugun gördüm bubaracı. Arkadaşın dedigi gibi tek kapi km olarak fiyat biraz pahalı tabi yaz piyasasi icin uygun 20500 birakirsaniz haberim olsun alabilirim. Bende evo almak icin sattim valla uygun evo bulmak zor ona göre tart bic derim hocam
Mars daki tarladan gönderildi
Konu karaelmaz tarafından (17/06/2014 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
araç satılmıştır konu kapatılabilir
Ne kadara sattınız ayıptır sorması ?
22500
Arkadaşlar kendimiz araçlarımızın fiyatını düşürüyoruz punto ile herşeyi aynı donanım olarak daha düşük corsalar 35k fiyatlara satılıyor lütfen bakın ve araçlarımızın piyasasını düşürmeyelim
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri