Arkadaşlar 2006 model benzinli, dinamic grande punto aracı sahibiyim satıp model değişirmeyi düşünüyordum ancak bu paraya daha iyi bi model bulamadım bende aracımı görsel olarak biraz değiştireyim dedim ama ben daha önce aracımda tek bir cıta bile değiştirmedim bu yüzden sizlere bi başvurayım dedim öncelikle yapmak istedigim bi kaç aksesuar var ben aklıma takılan sorulara geceyim tavsiyeleriniz olursada cok iyi olur.
1 - öncelikle aracımı basmadan 16 inç bi jant koymak istiyorum ama 16 jant kendini göstermez ya 17 inç tak yada aracı bas diyorlar arabayı basmak istemiyorum sizce 16 jant muhtesem durmasada daha sportif bi görünüm kazandırır mı ? varsa dezavantajları nelerdir ?
2- ikinci olarak aracımın tavanını siyah kaplatmak istiyorum (arac kırmızı) ancak bundada arabayı satarken sorun cıkarabilirler boya var darbe var tarzında fiyatı düşebiliceklerini söylediler bu kaplatma nasıl oluyor saglıklımıdır ve deger mi sizce ?
3- aracıma egzos takmak istiyordum ancak tampon kesilir park sensörleri zarar görebilir gibi bişeyler okudum bunun üstüne hava filtresini arastırdım ondada motor için saglıklı olmadıgı ve yakıtıda arttırdıgını söyleniyor sizce hangisini secmeliyim gözle görülür zararları varmıdır ?
4- arkadaşlar arabam benzinli tüp taktırmak istiyorum ayrıca devasa olmasada bi bass koyucam bagaja e bide stepne var bunları bagaja sığdırabilir miyim sizce ?
5-onların dısında arabayı öyle cok abartmadan hafif toplu göstermek için farları karartmayı yanları marjpiyel, spoiler bu orjinal spoileri gibi duranlardan , bide ızgaraları boyatmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar dediğim gibi bu konularda pek bilgim yok ilk aracım zaten biraz toplu göstersin ama kesinlikle abartı olsun istemiyorum sizlerinde fikirleriniz varsa lütfen paylasın yanlıslarım varsa affola biraz uzun oldu kusura bakmayın okuyan herkeze teşekürler.