Merhabalar.
Bugün Forumdan ilk defa yüz yüze görüşme şansı bulduğum Seronet ( Serhat abi) nin yanında aldım soluğu öğle vakitlerinde.Tabi yolu kaybedince biraz rötarlı gitmek zorunda kaldık
Aracımın temizliğini yaptık kendisiyle. Sağosun Kendi aracı gibi ilgilendi ayrıca bana MALZEME SPONSORU odu ayrıca teşekkür etmek istiyorum bunun için
Detailing dedik ama önemli resimler Serhat abide kaldı
Varır varmaz hemen aracımzı bi yıkadık. çektik kenara:
Sonrasında kaputta pütürlü pütürlü zımbırtılar varda elimizi sürttüğümüzde belli olan kil mi yaptık ne yaptık unuttum ama hamur gibi bişeyle onlarıda tamamen temizledikoyun hamuru sandım kendisini Cahillik kötü şey
hamurla ilaçla derken bu pütürtüleri yok ettik. Bu işlem bittikten sonra paspaslar Tavan vs. Sıkı bir temizlik yaptık o arada. Ama o resimler Serhat abide mevut ben çekemedim.
Beni o kadarrrr Çalıştırdıki şuan sol elimle yazıyorum
Bu sırada araba yine bayaa bi kirlenmişti. Tekrar süpürge iç dış yıkamaya girdik
Daha sonrasında koltuk temizliği tavanın arka kısımı falan kalmıştı onları tamamladık. marşpiyeller , göğüs torpido arabanın içinde temizlik yine bunların resimleri serhat abide hepsi
Cilalandık parladık biraz
Hava kararınca resim çek dedi serhat abi ama Pek beceremedim![]()
Çoookkk uğraştık çokÖyle böyle yorulmadım sağ kol tutmuyor. Ama yaptığımız işe bakınca yorgunluk falan kalmıyor gerçekten mükemmel oldu
Aracı aldım alalı dış yıkama dışında pek bi temizlik görmemişti.
Sonuç itibari ile :
Başarılı bir şekilde işimizi sonlandırdık. Güzel sohbet muhabbetimiz oldu. Serhat abinin bilgilerinden faydalandık. Ayrıca Serhat abinin arabasını bir görün yok böyle birşey. Temizlik konusunda Sıfır araba alın inanın o kadar temiz olmazo derece temiz titiz süper ötesi.
Ayrıca Serhat abinin aracının bagajında nerdeyse bir sonax vb. tarzı dükkan gibi Yok yok
Tekrar Tekrar Teşekkür etmek istiyorum kendisine bütün gününü bana ayırdı Güzel bir temizlik yaptık.
Birdaha Yaparmıyız ? İşte bunu düşünmem lazım DermişimBu detailing işi gerçekten müthiş derecede zor bir işmiş ama sonucunu aldıkca daha zevkli duruma geliyor
Sağ kolum öğleden akşama kadar hiç durmadı aralıksız CİLALA PARLAT
Diğer resimleri Serhat abi müsait olduğu zaman ekleyecektir![]()
İşte budur. İşi bilen yanında olduğu sürece kötü sonuç almazsınEllerinize sağlık hocam.
![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Maşallah güle güle kullanın
Evett İç resimlerinde bazıları geldi![]()
1-2'de kendi resimlerimizden atalım Çalıştık malum belli olsun
CİLALA PARLATTTTTTTTTTTTTT !
![]()
Konu CMasteR tarafından (19/05/2014 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme.
Ee işin Kahramanı Serhat abiyide ekleyelim tabiki. Sağosun Kendi arabası gibi ilgilendi.
![]()
Elinize, emeğinize sağlık. Mükemmel olmuş. Nazar değmesin kefiyle kullanın. Aracın koltukları ayrıca dikkatimi çekti. Orjinal koltukları mı? Araştırabileceğim kod varmı acaba?
Abartma yaw temizledik işte güle güle kirlet.
Sağlam çalışıyorsun ama hiç yılmadan. Bidaha ne zaman yaparsın kim bilir![]()
seronet.blogspot.com
Bence gözle görülür bariz fark varTeşekkür ederim abi
Evet sağlam çalıştım ama şuan öyle bir durumdayım ki hani uzun bir süre maç yapmazsında yıllar sonra koşar yorulursun onun acısı 1 hafta sürer o şekildeyim
Birdaha yaparsam yine yanına uğrarım abi. Daha öğreneceğimiz çok şey var![]()
maşallah arabanın rengi açılmış 1-2 ton elinize sağlık
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
Maşallah, güle güle kullan sevgili Eren.![]()
Elinize sağlık çok iyi iş çıkartmışsınız
serhat abi banada bi detaylı iç temizlik öner yawmaşşallah zaten hastayım bizim araçların tek kapısına take off lu tek kapılı bıde t-jet gorunce ayrı bı hasta oluyorum..kazasız belasız kardes..
FALCON SLOT
Süper bi çalışma olmuş temizlik için yanınıza gelmek lazım![]()
Serhat abi Ankara'da olsaydı ya da ben Istanbulda olaydım dükkan açardık...
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri