Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Gizli kontak yaptırdım,marş bazen basmıyo sebebi nedir??

caner can
    Eagle34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 51

Standart Gizli kontak yaptırdım,marş bazen basmıyo sebebi nedir??

merhaba arkadaşlar gizli kontak yaptırmıştım devreye soktuğum günün sonrası gizli kontağı devre dışı bırakıyorum marş tık tık ediyo bi kaç sefer marş basmıyo,gizli kontakla bi alakası varmıdır yoksa tesadüfmüdür,yada akümmü bitiyo ??

Hakan Ünal
    khanunl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 174

Böyle bir şeye neden gerek duydunuz ?

caner can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

çok yardımcı oldunuz tşklerD

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Sonra Fiat 'a Tofaş dediklerinde kızıyoruz Adam gizli kontak yaptırmış Puntoya yahu Doğan mı bu araba

Gizli kontakla alakası olup olmadığını kontak bağlantısını iptal ederek anlayabilirsin. Kanımca alakası yok. Tesadüf olmuş
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Ben gizli kontak ne onu bilmiyorum biraz acabilirseniz,nasil yapildigi hakkinda bilginiz varsa belki elektronik devre vs. Hakkinda yorum yapabilirim. Belki yapilan uygulama sonucu mars motoru ariza gormus olabilir. Akü de gayet tabii olabilir elektriksel bir hata yapildiysa.

LG-D802 cihazımdan gönderildi
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

caner can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gizli kontak ne onu bilmiyorum biraz acabilirseniz,nasil yapildigi hakkinda bilginiz varsa belki elektronik devre vs. Hakkinda yorum yapabilirim. Belki yapilan uygulama sonucu mars motoru ariza gormus olabilir. Akü de gayet tabii olabilir elektriksel bir hata yapildiysa.

aküden marşa gelen elektriği bi düğme yardımıyla kesme diye biliyorum

caner can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonra Fiat 'a Tofaş dediklerinde kızıyoruz Adam gizli kontak yaptırmış Puntoya yahu Doğan mı bu araba

Gizli kontakla alakası olup olmadığını kontak bağlantısını iptal ederek anlayabilirsin. Kanımca alakası yok. Tesadüf olmuş
    doğanla ne alakası var doğanlaramı yapıyolar doğan dediğin araba çalınsa ne olur ben arabama 50.000 tl para vermişim çalınırsa 10 sene kredimi ödim,doğan şahin olsa çalıp götürseler polise bile haber vermem

Cenk Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Ben hala anlamadım. Ne menem bişey bu gizli kontak. Arabayı düğmeyle açıp kapatıyorsun bu mudur.

caner can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hala anlamadım. Ne menem bişey bu gizli kontak. Arabayı düğmeyle açıp kapatıyorsun bu mudur.

hırsızlığa karşı bi önlem onu eğer devreye sokarsan araç anahtar dahil hiç bi şekilde çalışmıyor yani yerini bilmeyen yada bulamayan hiçkimse aracı çalıştıramaz

Cenk Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Alıntı Eagle34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hırsızlığa karşı bi önlem onu eğer devreye sokarsan araç anahtar dahil hiç bi şekilde çalışmıyor yani yerini bilmeyen yada bulamayan hiçkimse aracı çalıştıramaz
    Anladım. Yani devreyi kapatıyor. Ilginç bir sistemmiş. Ben olsam yaptırmazdım valla. Ama sorunun bununla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Aküyü değiştirebilirsin. Bu gizli kontağı çıkarıp deneyebilirsin. En son artık marş motoruna bakarsın.

Ziyaretçi78
    Ziyaretçi Ziyaretçi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner bey bence siz direk araçta arıza verdirecek konuma sokmuşsunuz aracınızı bence hiç gerek yoktu bunlara full kasko yaptırın yeterli.Zaten motor kitliyor kendini immobilizer ile ne gerek var macera aramaya.

H.KURU Saygılarımla
    Konu Ziyaretçi78 tarafından (28/04/2014 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.

Hakan Ünal
    khanunl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 174

Güvenlik amaçlı aracın çalınmasına karşı yaptırdıysanız gereksiz yaptırmışssınız.Araçta bildiğiniz gibi zaten İmmobilizer var kendi orjinal sinyal gönderen anahtarı olmadıkça birebir kilit yuvasına uyan anahtar yapılsa bile aracınızı çalıştıramazlar !

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

caner can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı khanunl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güvenlik amaçlı aracın çalınmasına karşı yaptırdıysanız gereksiz yaptırmışssınız.Araçta bildiğiniz gibi zaten İmmobilizer var kendi orjinal sinyal gönderen anahtarı olmadıkça birebir kilit yuvasına uyan anahtar yapılsa bile aracınızı çalıştıramazlar !
    immobilizer ıda çözmüşler artık ama gizli kontağı moturun içine bi yere sıkıştırdım hırsız hayatta bulamaz

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı Eagle34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğanla ne alakası var doğanlaramı yapıyolar doğan dediğin araba çalınsa ne olur ben arabama 50.000 tl para vermişim çalınırsa 10 sene kredimi ödim,doğan şahin olsa çalıp götürseler polise bile haber vermem
    Valla bir tek kuş grubu arabalara yaparlardı bunları Elektrikçi eminim arkanızdan gülmüştür bu işlemi yaptıktan sonra Yeni araçlarda özel kilitleme sistemi var. Kendi anahtarı olmadan hiç bir şekilde hareket ettiremezsin. Hatta duruma göre bazen kendi anahtarı bile olsa hareket etmez araba çalışmaz. İmbolayzır kilitler Böyle şeylerle arabanın orjinalliğini bozmaya gerek yok Bir arabaya 50 bin verebiliyorsan aylık 150 tl daha ver bir otoparka bırak kafan rahat olsun
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

caner can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bir tek kuş grubu arabalara yaparlardı bunları Elektrikçi eminim arkanızdan gülmüştür bu işlemi yaptıktan sonra Yeni araçlarda özel kilitleme sistemi var. Kendi anahtarı olmadan hiç bir şekilde hareket ettiremezsin. Hatta duruma göre bazen kendi anahtarı bile olsa hareket etmez araba çalışmaz. İmbolayzır kilitler Böyle şeylerle arabanın orjinalliğini bozmaya gerek yok Bir arabaya 50 bin verebiliyorsan aylık 150 tl daha ver bir otoparka bırak kafan rahat olsun
    valla süper zekisin he hiç düşünememiştim otoparka bırakmayı,getir aracını koy önümüze bi test yapalım bakalım aracın anahtarsız çalışıyomu çalışmıyomu

Ziyaretçi78
    Ziyaretçi Ziyaretçi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu konu tartışmaya gider haaa.

H.KURU Saygılarımla

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

hocam sakin.Araba sizin istediğinizi yaptırırsınız...

Yaptırdığınız gizli kontak,2000 model arabalardan sonra önemli olmayan bir detay sayılır.Çünkü immobilizer, her hırsızın çözemediği bir olay.Artık zaten araba çalmak sıkıntılı bir iş oldu herkes teyp çalıyor...

siz aküye giden kabloya switch ekletmişsiniz.Ancak immobilizerın çalışması için ihtiyaç duyduğu elektiriği kesiyor olabilirsiz.Böylece arabanızın güvenliğini sağlıyor sanarken daha müsait bir duruma sokuyor olabilirsiniz...

Daha ziyade anahtarsız giriş ve çalıştırma üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.Hırsızlar artık hızlı işten yana.Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi onları meşgul edecek bir detay...

Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.

19. Bu mesajı için 2 kişi cemdogu'ye teşekkür etti:

Mert JR.
    TMRT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sakin.Araba sizin istediğinizi yaptırırsınız...

Yaptırdığınız gizli kontak,2000 model arabalardan sonra önemli olmayan bir detay sayılır.Çünkü immobilizer, her hırsızın çözemediği bir olay.Artık zaten araba çalmak sıkıntılı bir iş oldu herkes teyp çalıyor...

siz aküye giden kabloya switch ekletmişsiniz.Ancak immobilizerın çalışması için ihtiyaç duyduğu elektiriği kesiyor olabilirsiz.Böylece arabanızın güvenliğini sağlıyor sanarken daha müsait bir duruma sokuyor olabilirsiniz...

Daha ziyade anahtarsız giriş ve çalıştırma üzerine çalışmanızı tavsiye ederim.Hırsızlar artık hızlı işten yana.Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi onları meşgul edecek bir detay...

Teyp çalma işi 2000lerin başında azalarak bitmedi mi yahu ? Şimdi teyp te çalamıyorlar (belki de eskisi gibi para etmediği için çalmıyorlar) yeni arabaları da. Anca işte 5-10 yaşındaki arabalar yada ne bileyim ticariler falan gidiyor giderse (Suriyeliler h100 hırsızlığında master yaptı türkiye de bu günlerde) Oto hırsızlığı ve teyp çalma sektörü 2000lerin başında şaşalı devrini yaşadı ve azalarak bitiyor. (En azından yeni otomobiller için) Ha tekerlek falan hala çalıyorlar ne bileyim sibop kapağı, ön panjur, marka logosu falan filan derseniz her daim piyasası olan şeyler.

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Alıntı TMRT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teyp çalma işi 2000lerin başında azalarak bitmedi mi yahu ? Şimdi teyp te çalamıyorlar (belki de eskisi gibi para etmediği için çalmıyorlar) yeni arabaları da. Anca işte 5-10 yaşındaki arabalar yada ne bileyim ticariler falan gidiyor giderse (Suriyeliler h100 hırsızlığında master yaptı türkiye de bu günlerde) Oto hırsızlığı ve teyp çalma sektörü 2000lerin başında şaşalı devrini yaşadı ve azalarak bitiyor. (En azından yeni otomobiller için) Ha tekerlek falan hala çalıyorlar ne bileyim sibop kapağı, ön panjur, marka logosu falan filan derseniz her daim piyasası olan şeyler.
    geçen hafta audi a3ten teyp söktüler cam kırıp.İki ay önce de şirketin arabasından stepneyi çalmışlardı(ticari araç,stepne mandalla çekince arabanın altından düşen cinsten)Altımızdan donumuzu çalsalar para eder...

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Hırsızlığa karşı en güzel önlem kasko...

Sayfa 1/2 12 SonSon