scirocco ya benzetenler ?![]()
Fiat uzun süren suskunluğunu yeni bir binek oto çıkartarak mı bozacak? Yoksa var olan araçlarına makyaj hazırlığında mı? Şimdilik kimsenin ağzını bıçak açmıyor ama Fiat'ta yeni bir sedan hazırlığı var gibi. Sizce?
Bunun cevabını ilerleyen günlerde göreceğiz.
![]()
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
scirocco ya benzetenler ?![]()
hb kasa otomobili kalmadı yapacaktır eminim. bravo harici...
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Altından yapsa Fiattan araba almam bir daha![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Çizim puntoya ait abiler. Olur da punti gibi bir tasarim cikarsa,farkli bir adda. Ilginc olur.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Puntoları scirocco tarzımı yapacaklar acaba.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
slm arkadaslar evet yenı sedan hazırlıgı var 2015 de cıkacak ve arac tofasta uretılecek
Sedansa resimde bagaj kısmı çıkmamış zaten bakalım 2015 hatta 2016'ya kadar Puntoya devam o zaman......
İşim gereği bazen Tofaş a gidiyorum yaklaşık bir ay önce bi viaggio vardı ar-ge ofisi önünde işallah üretir o aracı dış tasarım on numara yakından daha bi heybetli görünüyor
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Fiat Nickli Üyeden Alıntı
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Lİnea S ve L modeli mi yoksa)
Guzel haber.
Oz Büyücüsü
linea sport tourer gibi bişeye benzettim ben bunudualogicten vazgeçmedikleri sürece fiat almıyorum
![]()
çağatay senle ortak bi mont mu alsak
![]()
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
2015 yılında bir sedan,bir hb ve sw olarak aynı modelden 3 farklı kasa çıkaramayı planlıyordu tofaş.Arge ye 1 milyar dolar gibi devasa bir yatırım yapıldı.Sw projesi şuan rafa kaldırıldı.Sebebi nedir bilmem.( Türkiye pazarında sw'nin tutulmaması olabilir ) 2015 yılında aynı modelin hb ve sedan kasasını bi aksilik olmazsa yollarda göreceğiz.
iyi bişi çıkarsada alsak fiatin binmediğim araç kalmadı tekrar bravo almak istemiyorum.
Mayıs ayının ilk haftasında Fiat'ın CEO'su yeni ürün planını açıklayacaktı. Orada tüm detayları öğreniriz muhtemelen..
Ancak şu anda bilinen, Tofaş'ın Linea'yı tamamen yenilemek üzere çalıştığı, bu aracın farklı versiyonlara da sahip olacağı.
İthal modeller tarafında da 500X tanıtılacak 3-5 ay sonra.
Bunun haricindekiler bir kaç hafta sonra netleşecek. Sabredin..
Sedandan çok Suv gibi fotodaki..
2016'da sedan yollarda olacak, o çok beğendiğiniz Viaggio'dan da güzel olacak. Fiat tarafındaki gelişmelere müteakip Kamil bey gerekli açıklamaları yapıp hangi araçların yapılacağını açıklayacaktır. Gördüğüm kadarıyla forum içindende yapılan klinik teste katılan bir arkadaş olmuştu. Kimsenin Fiat olduğunu tahmin edemediği kadar güzel bir araç yapıyoruz uzun süredir. Resimde gösterilen ile alakası yok aracın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri