baban ne dedi acaba![]()
Punto Mutlujetimden sonra aldığım hayalimdeki araci babamın dirdirindan satiyorum.Takas olarak sadece değerinde otomatik dizel yada benzinli araç ariyorum.
Araçta yaşı itibariyle temizlik boyasi bulunmaktadir.Kondisyon ve kozmetik olarak yasıtlarından iyi durumdadir.Deri koltuklarin durumu oldukça iyi.Calismayan hic bir aksami yoktur.Basta otomatik olmak üzere fiat grubu olmamak koşuluyla takas düşünebilirim.Asc,Recaro koltuk,Digital klima,18 tuş yol bilgisayarı,4 cam otomatik,Çocuk kilidi,Sunroof,4 başlık,Mercekli hella far,Xenon far ve sisler,Lpg (simit),Kule gergisi,Manifolt bitiminden itibaren tüm egzoz sistemi yenilendi.En önemlilerinden biri 2.93 oranli büyük kafa kilitli difransiyel yeni takıldı, aracin tüm bakimlari egetuning mustafa birseslide yapılmıştır.
Fiyat: 30.000TL
Ilan no:158940805
323ci sürmüştüm..gerçekten mükemmel araçlar..onun motoru da 2.8 di..hayırlı satışlar..
Aldığım ilk günden beri sat bunu sat bunu , satmaya karar verdiğim günden beride noldu varmi ariyan soranarabayi yaktirticak en sonunda bana
Baba katili olmadan satmak tek çarem.
![]()
30 biraz fazla değilmi hacı
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Fiyat fazla geliyorsa gitsin 3.20 baksınBen 23 e alip 30 yazmadim benim aldigim fiyat kilitli diferansiyeli ile birlikte 30.500 , incik boncuk şeyleri tabiki yazmicam.
Şuan çok fazla ariyan soran var bakalim 27yi kesinlikle gördü araç 50yi aşkın favoriye ekliyen var 4 5 günde.
kardeşim araban gerçekten türkiyede artık sayıları az kalmış e36 lardan biri. çok temiz ve donanımlı gözüküyor. satmak zorunda kalmak çok feci bi duygudur diye tahmin ediyorum. hayırlısı olsun. (bir de tüketimini sorayım tüpte normal kullanımda şehir içinde 40-45 kuruş yakıyor mu?)
Eğer durtulerine engel olup insan gibi kullanirsan 13 lt 15lt arası lpg tüketiyor s.icinde.Az yaksin diye hic uğraşmıyorum.Puntomda 20lira mazotla 100km nin altina düşmüyordum o zamanlar.3.28 de benim menü fix her hafta sonu 80lira gazla 110 115km.Oda sanirim 2.63lpg fiyati ile 100km de s.icinde 26-27lt lpg yapiyor.
M3 lerin giden makina. Böyle bir sebep yüzünden böyle bi aracı satmak nasıl bişey çok iyi anlıyorum.büyüklerin vardır bi bildikleri hayırlısı. Aracı tanıyan bilen bir arkadaş alır işallah böyle bir makinayı satın almak parayla saf aşka sahip olmak gibi
Hayırlı satışlar
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Neden sattırmaya uğraşıyor ? Yakıttan dolayı mı ?
Bu arada araba kendini çok belli ediyor zaten. Bu arabadan indikten sonra bindiğin hiç bir arabadan tat alamayacağın kesinHele Fiat Reno Opel vs.. grubundan
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Araç
Güzel maşallahbenimde hayalim işimi aşımı bulunca alacam bi e46 cabrio 3.30 yada 3.25
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
1.si arabayi kullanmaya çekiniyor
2.si bir kac arkadaşı beni atraksiyon halindeyken görmüş , 1 pert 3 orta şiddetli kazam olduğundan bu arabayi aldığım günden beri aile içinde bu sefer ölecek haberleri dolaşıyor töbe est.)
Bu ara araç için epey ariyan var bakalım ne olucak.30bine kadar su civic in i vtec 1.8 hb leri hoşuma gitti onlara bakicam hakkinda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Bu aracı satmak zorunda olman gerçekten çok üzücü bi durum. Araba cidden çok dolu ve diri duruyor. Mumla arıyor insanlar böyle bi E-36 yı. Benim de çocukluğumdan beri hastası olduğum bi kasadır. Özellikle tek kapı E-36. Hayırlısı olsun ne diyim. Baba faktörü olmasa satmaman için çok şey söyleyebilirdim![]()
Type s lerde tam genç işi ama fiyatlari epey farkli , izmirdede 1 tane ilan çıktı![]()
arac guzelmıs zamanında e46 kasasını dusunmustum nasıp olmamıstı cok gıderlı bır makına onu bılırımhayırlısı olsun
Tayfun hocam bu i vtec lerin otomatigi çok mu sorunlu
Baban haklı bence.Evde fil beslemiş gibi yedikçe adamın cebinden yer bu.İsterse mercedes olsun 10-15 yaşındaki kamyon yakıtlı araçları kesinlikle tercih etmem.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
öncelikle hayırlı satışlar. ancak fiat hariç takas demenizi anlayamadım. fiat marka araçların forum sitesinde bu cümle bence hoş olmamış. ayrıca fiat grubu aracı olanlar zaten bu araçla takas düşünmez . kalite farkı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri