Arkadaşlar herkese iyi günler öncelikle. Geçen sene yazın aldığım ve severek bindiğim aracımı satmaya karar verdim. Aracım 2010 model 1.4 Fire Active. Tüp taktırmaya gerek duymadım hiç zaten yakıtı benzinli araca göre ideal denilebilir. Araç 62000 km'de şuan ve orjinal km'si. Motor ve yürüyen olarak harika durumda gerçekten. Test sonuçları elimde motor gerçekten kusursuz görünüyorDeğişen boyaya gelince de benden önceki sahibi kaza yapmış araca soldan bir sürtme olmuş trafikte sol ön kapıda hasar olmuş sol arka kapıda boya var ve sol arka çamurlukta ufak bir boya var. Kendi ustama götürdüm sol kapıda sökülme takılma var dedi. Teste soktum değişmiş dediler. Sonuç itibariyle bir oynama var ama değişmişmi sökülüp takılmışmı bilemedim
Ben değişen olarak sayıyorum onu. Onun dışında herhangi bir şey yok aracımda tamamı ile orjinal geri kalan parçalı. İçi dışı pırıl pırıl bir araç. Alanı kesinlikle memnun eder. Muayenesi 2015 ortalarına kadar sürüyor. Alan arkadaş benzinini koyacak binecek güzelce. Ekstrası bol bir araç resimlerde de görüleceği üzere.
İlan numaram: 157371404
hayırlı satışlar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri