Geçmiş olsun.Toplamda 150 lira kadardı sanırım.80 tl otopark + 77 tl park cezası..Küsüratlar olabilir..erken ödeyince 50 tl.ye düşüyor park cezası..park cesasını kredi kartı ile ödüyorsun ama çekme parasını peşin nakit alıyorlar..
06DZ6149
Oto Park Adı :
BALGAT YED-İ EMİN OTOPARKI
Birim :
ÇANKAYA
Oto Park Telefon :
0(312) 286-9462
Çekme Nedeni :
KYTK' nun 61. maddesinden dolayı men edilen araçlar
Oto Park Adresi :
KARAKUSUNLAR MAHALLESİ 377. SOKAK
neden çekildi sanırım park ihlali yapmışız ne kadar ceza ödeyeceğiz arkadaşlar ?
Otopark parası
Çekici ücreti
Park cezası falan ???
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Geçmiş olsun.Toplamda 150 lira kadardı sanırım.80 tl otopark + 77 tl park cezası..Küsüratlar olabilir..erken ödeyince 50 tl.ye düşüyor park cezası..park cesasını kredi kartı ile ödüyorsun ama çekme parasını peşin nakit alıyorlar..
Trafik Cezası Madde 61/1-a Trafik Cezaları Karayolları Trafik Kanunu
otoparka ve çekiciye ne alırlar bilmiyorum ama peşin ödersen ceza 60 tl. 7 sene önce 20 tl çekici 3 tl otopark ödemiştim ceza ödemedim ama![]()
Otoparkta kaldığı hergün için park parası ödersiniz otoparkçıya unutmayın 3 TL yi geçmiştir herhalde
Geçen ay benimde aracımıçektiler 70₺ çekici ceza olarak 80₺ ama hemen internetten ödersen de 65₺ e düşüyor. Benm cezam sola park etmekmiş.... Millet yolun soluna, kaldırıma park eder hastaneye gitmemi fırsat bilen ekipler hemen bnm aracıda çekmişler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri