Grande ve Evo maceralarımdan sonra 3. durağım yeni leon olduDün boya koruma yapmıştım bugünde resimlerini çekip sizlerle paylaşmak istedim. Eklenti 28261
LG-D802 cihazımdan gönderildi
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Çok çikin![]()
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Eklenti 28262
Eklenti 28263
Eklenti 28264
Eklenti 28265
LG-D802 cihazımdan gönderildi
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
çok yakışıklı araç kazasız belasız kullanın fakat arka kapı kollarıda bi önceki leon gibi olsa daha süper olurdu![]()
Puanım dohuz kankayok yok 10
benzin 5 tl olmayaydı iyiydi![]()
biz gp'yi çok sevdik
Muhammad Ali Clay
İlk mesajı düzenleyemediğim için aşağıdan devam ediyorum. İşin teknik kısmınada biraz gireyim;
Araç 1.4 TSI 140 HP benzinli, FR donanımlı, artı olarak full led paket, sunroof ve 18" jantlar mevcut.
Muhammad Ali Clay
Cok guzel arac. Hayirli ugurlu olsun. 18 inc jant baya yaktiriyor olmali.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
200 km full şehiriçi işe gidiş geliş saatlerinde ortalamam 8.7 lt/100 km.
Muhammad Ali Clay
hayırlı olsunbende geçenlerde inceledim kırmızısını çok hoşuma gitti, ışıkların led olması daha bi çekici yapmış aracı, tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız
![]()
Hayırlı Olsun Kardeşim. Allah Kaza Bela Vermesin. İnşALLAH
güle güle kullan![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hayırlı olsun çok çirkin diyelim nazar değmesinkazasız belasız
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Eski nick: repla
hayırlı olsun. ben lastik ebatlarını merak ettim 225.45.18 mi? ayrıca süspansiyon sertliği nasıl, şehir içi çok rahatsız ediyor mu? güle güle kullan
Güzel tercih on numara araba Allah kaza bela vermesin. Geçen Kasımda bindim 2013 modeline 140 ile viraja giriyo arabada tık yok Antalya kEMER yolunu bilen bilir.
hayırlı olsun ancak o paraya tercihim guiletta olurdu
Güle güle on numara araba
kıskanmadım kıskanmadım :/// kazasız belasız kullanırsınız inşallah hayırlı uğurlu olsun
Gülegüle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Bu segmentteki en güzel yeni kasa araç bence.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri