İlk göz ağrım olan 75bindeki 2008 Model Orleans mavi puntomu eylül başında 20bin TL'ye satmıştım. Nasip aralık sonunaymış, kampanyadan faydalanıp gönlümdeki güzel kıza sahip olabildim. Şuan iş seyahatlerim sebebiyle ayrı olsak da kavuşmayı 4gözle bekliyoruz
2013 Model 0km 1.6 jtdm2 Alfa Rosso Distinctive + Fonk. Paket + Jant opsiyonu.. tüm özelliklerimiz bunlar..
![]()
hayırlı olsun güle güle bin![]()
Driven by the future
Hayırlı olsun kazasız belasız jantlar çok hoş gerçektende![]()
maşallah italyandan devam çok karakterli araçlar alfalar gğle güle kullanın.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
iyi günlerde kullanın kazasız belasız.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Hayırlı olsun kazasız belasız![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,. Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Çok doğru bir seçim olmuş. Kazasız belasız maşallah.
Hayırlı uğurlu olsun Allah tekerini düz bastırsın
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
hayırlı ugurlu olsun kazasız ve cezasız..
teşekkürler arkadaşlar Allah sizlere çok daha iyisini nasip etsin.
Hayırlı olsun güzel araç
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
güle güle kullan abi yakışır enriko çıkışlı mı bu bende bu yaz alıcam kafaya koydumm ön plakayı italyan tipi yapsaydın daha ii olurdu
hayırlı olsun Abi kazasız belasız bin inşallah, 'ın dediği gibi plakaya el atmalısın, plakalığı söküp köşeyi yapıştırsan da olur benceAllah kaza bela vermesin
Yeni araba alınca depoyu fullemek en büyük zevk benim için.ALLAH kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın
Maşallah... kazasız belasız ıyı gunlerde inş...
sol çamurluğun oraya yeşil yonca bulmalısınki bi alfimist olduğun belli olsun alfacıların vazgeçilmezidir hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri