Kurban olurum ya satılmassa ay başına opsiyon olursa talibim şu anda Hatay a gidiyorum dönüşte kesin alacağım.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Arkadaslar bir dostumda damali ayna kapagi var forumdan biri sormustu ona nasip olmadi belki başka biri ilgilenir
orjinal tofas mali italyadan geliyor türkiyeye sadece 1 takim gelmiş baskada yok
fiyati 240 tl sanalpazar araciligi ile isteyen olursa adina ilan acilip taksitle alinabilir
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Kurban olurum ya satılmassa ay başına opsiyon olursa talibim şu anda Hatay a gidiyorum dönüşte kesin alacağım.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Valla kardes kimse alirsa hayirli olsun bende yeni kasa punto olsa ben bile ozentim cok güzel cunku italyadan 5 takim gelmiş bunlar 2si bursada 3ist satilmis baskada yok parça durumu iptal tofastan gelmiyor artik
Tamam nasip artik sana durumu anlattim yani kismet diyelim artik
Tamam kardes umarim halledersin çok istiyorsun cünkü
Keske benim olsa kapakta sana hediye etsem ya bu kadar istiyorsun umarim sen alirsin yoksa üzülcem
Harun bu kapakları çok istiyordu kaç yerde konu ile ilgili başlığını gördüm .Kesin alacam diyor opsiyonlayın gitsin bence.![]()
Iyisallah bende zati kendisi için yardimci olup arastirip buldum iyisallah ona nasip olur
Kusura bakma anlamadim opsiyonla derken Ne demek istediniz
Olur benim için problem yok zaten malzeme benim değil ben onun için arastirdim bir tanitik arkadasda buldum o teklifini yapsin bende arkdasima ileteyim sonuçta elciye zeval olmaz derler arayi buluruz bende harunun almasi taraftariyim zati
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri