Yeni araca yeni konu acalim dedik simdilik bu kadar resimler..Arac fabrika cikis en dolu tjet
2009 tjet sport.Skydome,cruise control,hi-fi,yagmur-far-park sensoru,blue me.
Yapilanlar:
-3m cam filmi
-Abarth amblem seti
-Abarth far stop
-K&N kutu ici filtre
-Ayna boyama
-smoked euro sinyaller
Kis bitimi agir isler basliycak parcalar cogu hazir sayilir.
-buyuk turbo
-buyuk intercooler
-komple egzoz
-c&b egzantrik
-forge hortum seti
-forge subframe braces
-h&r yaylar
-protoxide spacerlar
-ebc yellow stuff balatalar
-ve yazilim
Malum kis ayindayiz ici biraz kirli
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Tam istediğim araba Allah kaza bela vermesin çok güzel maşallah.
Evo 1.3 Multijet Dynamic + Asist Kit + Kit , Egzotik Kırmızı
Tatlı araç daha da tatlı olucak belli..
Araç harika görünüyor, Allah kaza bela vermesin![]()
Şu arabayı gördükçe kafayı yiyorum yahu![]()
10 numara 5 yıldız![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Müthiş ve kusursuz
Yan tarafdaki abarth amlemi çok şık olmuş
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Allah kaza bela vermesin,ne kadarlık bir güç artışı planlıyorsun bu stage ile ?
Maşalllah Ertuğ elinin değdiği belli oluyor aracasadece ayna kapakları kırmızı olsa daha canlı durur bence
![]()
Bir efsane daha doğuyor![]()
İyi dilekleri icin herkese tesekkurler daha iyileri sizlerin olsun insallah..Elimizden geldigince guzel birseyler yapacagiz insallah..bu arada ayna kapaklari kirmizi gibi visne curugu bir renk epep degisik ama kaliperlerde o renkte oldugundan hosuma gidiyor
Guc artisi olarak 220hp den yukarisini hedeflemiyorum simdilik acikcasi..Uzun suren denemelerim sonucu arac altyapisinin daha fazlasi icin yetersiz oldugunu dusunuyorum cogu bakimdan..onuda soyle acayim..arac fabrika cikis abarth olsa cok daha kolay olurdu hersey ve 350hp den assagisina ugrasmazdim bile..ancak ozellikle yuruyen aksam,sanzuman,aktarma konularinda basarili degil t-jet sport pek..Sanzuman yuksek gucler icin kullanissiz oranlar kotu ve dayaniksiz..Aktarma konusuna gelince akslar ve diferansiyel bu gucun ustunde peynire donusuyor resmen tutunma ve stabilite imkansizlasiyor..tabikide bunlar upgrade yapilabir ama maliyet dudak ucuklatir..degermi? Bence degmez..motor konusuna gelince 200hp lerin uzerinde cogu parca risk halinde olucak kullanimda egerki forged motor ve iyi bir setup yapilmaz ise..zaten egzantrik degistirmeden 190hp civarlarinin ustu alinmiyor tjet motorda..ya abarth egzantrik yada aftermarket bir marka kullanilmasi sart..orjinal haliyle o gucu aldim diyenlere inanmayin hurafedir dyno sonuclarina bakariz zatenBunlar sadece benim izlenimlerim degil tabiki avrupayi ve dunyadaki diger gelismeleri yakinen takip ediyorum ve herkes ortak goruslerde zaten..Sonuc olarak bu gundelik bindigim bir arac ve bu setup da buna en uygun olani
Onceki tjette yeterince ugrastik ilkleri denedik bozduk yaptik olmadi oldu derken guzel sonuclar aldik ama cokda mali olarak yordu beni..hevesimi aldim biraz o yuzden bu sefer bildigim yoldan risksiz bir sekilde gidecegim..
Konu Romeo_er2 tarafından (25/01/2014 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı olsun allah nazardan kazadan beladan korusun
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
maşallah savaş abidede varken bayılıyordum Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun güle güle kullan çiçek gibi aracsen golf gti almıştın ne oldu aracı mı değiştirdin ?
hayırlı olsun kazasız ve balasız kullan ..maşallah..
Ertuğ açıklamaları okumayınca bi an arabayı beyaza mı kaplattın dedim
hatta yorum yazıyodum keşke turuncu yapsaydın diye sonra dedim bi mesajları okuyayım neyse ki ucuz yırttık
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri