kayış bilyaları adaş normal bi ses aynısı bendede var uiuldama başlayana kadar kullan sonra değiştirirsin ama trger değil triger ses yapmaz kardeşim zaten senin bu ses gaza basınca gidiyordur
Merhaba,
Arabamın triger kayışının değişme zamanının geçmiş olduğunu düşünüyorum. Şahsen benden önceki sahibi değiştirmemiştir diye tahmin ediyorum. O yüzden eğer arabayı satmaktan vazgeçersem, değiştireceğim. Bu triger kayışı sesten kendini belli eder mi ? Dün motoru videoya çektim bir kaç ses geliyor. Bu sesler normal mi acaba ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Motor Sesi. Grande Punto 1.4 77 Hp Benzin/LPG - YouTube
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
kayış bilyaları adaş normal bi ses aynısı bendede var uiuldama başlayana kadar kullan sonra değiştirirsin ama trger değil triger ses yapmaz kardeşim zaten senin bu ses gaza basınca gidiyordur
maaşallah orkestra gibi ses geliyor ordan
bu da benim aracın 2 veya 3 günlük ilk çalıştırmada ki sesi
20131003 164921 - YouTube fikir vermesi açısından ekliyorum.
uğuldama yazıcaktım adaş klavyem bozuk idare et![]()
Bende de aynı ses var sanırım normal,triger yeni değişti
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Eski nick: repla
Bu durumda benden gelen sesler normal değilAyrıca arabanın ısınmış hali çektiğim video. Yaklaşık 1,5 saatlik bir yoldan sonra çektim o videoyu. Acaba nerden geliyor o ses ?
Adaşım şimdi bu gelen ses arabada bir sıkıntı yaratmaz değil mi ? Sen bu mekanik işiyle çok uğraşmışsın bir araAynısı sende de mi var yani ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Aynen adaşım ama illaki için rahat olmasını istiyorsan gel bi ustam var süper bi usta ona gösterelim o kayışların döndüğü yerdeki bilyalardan geliyor duyduğum kadarıyla motor benden sorulur çok uğraştım zamanında gaza başınca gider o ses bilyaların yavaş dönmesinden kaynaklı fiat arabalarında hastalık zaten kötü birşey olsa servisteki ustalar müdahale ederdi adaşım merak etme normal![]()
BİRDE LPG Lİ ARABALARDA ENJEKTÖR SESİ GELİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ MERAK ETME YOLDA BIRAKACAK Bİ SIKINTI DEĞİL BİLAYALAR NE ZAMAN BOZULUR UĞULDAMA YAPIP MOTORUN SESİ DEĞİŞMEYE BAŞLARSA O ZAMAN KİTLEYİNCE SIKINTI OLUR UĞULDAMA YAPANA KADAR DEVAM ET BİR SIKINTI ÇIKARMAZ![]()
La olm gene iş acıcan basına bırak su aracı rahatşimdi çektirtme bana traktörün sesini jahasdf
Aynen gösterelim. Hani en azından ne olduğunu söylesin de aklım orda kalmasın başıma iş açar mı diyegerçi servistekiler arabayı çalıştırıp gayet güzel çalıştığını söylediler
Ses içerdeyken hissedilmiyor pek. Kaputu açıp bakmak gerek
Hahahahaolum hastalık bu hastalık
Takıntılılık...
Hiç sorma la Punto nun diesel 'i de ayrı bir şeyBir tanıdıkta diesel Kia Ceed var. Adamın araba ısındıktan sonra benim benziliden sessiz çalışıyor
![]()
Bugün triger kayışını ve bilyasını değiştim. Şu an da çalışmasın da hiç bir anormallik kalmadı![]()
bendeki dizelde aynı ses var motor ısınıca ses kesiliyor triğer degilde zincir var tam olarak sesin kaynagı bilyamı trigermi
Yok kardeşim o triger gergi bilyası. Bizim araçların devir daimi triger tahrikli triger değişiminde değiştirilmesi iyi olurdu. Önceki sahibi değiştirdiyse sıkıntı yok da değiştirmediyse kullanım ömrünü dolduran devirdaim pompa bilyası sıkıntı yaratabilir. Ya sen takıntılı birisin aslında söylemek istemezdim ama söylemiş bulundum kusura bakma
. Ha ben de 52binde triger değişiminde devirdaimi değiştirmedim aracın km düşük diye ama senin km yüksek o yüzden dedim değiştirseydin iyi olurdu diye.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri