güncell
arkadaşlar aracım 77 beygir olduğundan yakıt tasarrufu amaçlı satıyorum fotolarılinktekiaracımdan görebilirsiniz lastiklerin ebadı 205 40 17 lastikler takılalı yaklaşkolarak 500km oldu önler kumho arkalar petlastı sanırım jant lastik beraber fiayatım 1250 liradır
güncell
Jantlar fun jantı değildir fun jantı 16'dır bilgilerinize...
kusura bakmayın bi arkadaş söyedi daha acemiyim puntoda teşekkürler bilgilendirmeniz için
Arkadaşı ben yanıltmışımBen fun jantı olarak biliyordum
Neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Ama fun jantını çok andırıyor
Hayırlı satışlar adaş.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
2008-2010 bravo spor paketin jantları. 4x98 dir ölçüleri. 4x100 punto ya takmak az biraz riskli.
görüntü olarak çok şık sağol adaş satarsam sarı subaru tarzı bi jant takıcam arabam lacivertolduğuiçin şık duracaktır
bisatimde hayırlısıyla ondan sonra bakıcam![]()
Orjinal Bravo Stil jantlarımı bunlar? Yani 4x98 bijon aralığında? Öyleyse talip olabilirim. teşekkürler.
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Dostum tamamiyle orjinal cakma degil
Evet 4*98 bu arada
bravo orj 16 inç 4x98 jantlarla takas düşünür müsünüz,ama sizinkilerin 4x100 olaması lazım ilanlar kısmında var,benim bravonon üstündekilerde 4x100 17 abarht jantı,anlaşılan birbirimizin ölçülerini ters şekilde 2 mm farkla kullanıyoruz,benim anlamadığım orta göbek 4x100 e nasıl oturuyor
Konu F500 tarafından (16/01/2014 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
dostum bende 98 100 bilmiyorum ama cuk diye oturuyorgayette şık duruyor 16 jant olabilir takas
güncell
akşam günceli
pazar güncelii
Yakıt durumunu ne kadar etkiliyor? Km'de ne kadar yakıyor aracınız? Bende de 215 40 17 var
aracım ortalama şehir içi 35 kuruş la 40 kuruş arası yakıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri