arkadaşlar bu akşam Çaycuma'dan Zonguldak'a dönüyorum yanımda annem ve teyzem var neyse bi tane bmw 116 tünelde beni solladı ben ağırladım biraz rahat geçsin diye neyse 1 kilometre falan geçti bu ağır ağır gidiyo ben geçmek için çıktım bu ben geçerken gaza bastı olay başladı ben uyuz oldum yolda daralıyodu soldan geçemedim o an sinirle yapıştım tamponuna bunun, sisleri uzunları yaktım dibinden gidiyorum sinirle o solluyo ben tamponunda bnd solluyorum neyse duble yola çıktı yol bi çıktım bunun yanından yırtınıyo ben bunu geçtim aynı şekilde yol daraldı ben geçince ağırladım bu beni geçmek istiyo artık o benim tamponuma yapışmış vaziyette gidiyoz sollamak istiyo sola kırıyorum sağdan geçmek istiyo geçirmiyorum neyse bende ağırladım önümde 2 tane araba vardı baktım bu çıkıyo uyanık sollamaya ben çıktım o çıkmadan bu kaldı orda neyse artık ağırladım ben baya tabi arayı açtım o geride kaldı, artık merkeze girmek üzereyim bi baktım yine arkamda önümde araba vardı solladı beni bu onun peşine yine sinirle çıktım ben bunu geçtim önüne kırdım arabayı durdum vurcam artık sinirle annem elimi tutuyo,sen nasıl araba kullanıyosun öyle dedim, bu sen nasıl kullanıyosun demezmi bana senden dedim iyi kullanıyom hee ne oldu dedim! adam ne dese beğenirsiniz cevabı duyunca bende şaşırdım harikaydın dedi bana şaştım kaldım öyle dedi devam etti bende devam ettim öyle kapandı bu mevzu, gece gece efendi efendi araba kullanıyoruz ama sonradan görmeler böyle kaşınıyo bizim arabaları heralde dalga geçecek bişi sanıyolar böyle kaşıdığın zamanda kala kalıyolar.