hehehe take off puntoya enn çok yakışan janttır 100 kişiden 75i böyle söyler bence. 1500 TL gibi bir ücreti var sıfırının
Merhabalar..
Aracım Fun versiyon olan bi araç..
Take off jantlara fena halde takılmış durumdayım.. Fun jantlarla takasa girebileceğim take off jant sahibi var mı?
hehehe take off puntoya enn çok yakışan janttır 100 kişiden 75i böyle söyler bence. 1500 TL gibi bir ücreti var sıfırının
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
take of jant 10 kg bırtanesı agır gelır aracaınıza
Bilgi için teşekkürler ama aracın zaten orjinal jantlarindan. Neden ağır gelsin anlamadım doğrusu. Sonuçta gidip cms yada km takmiyorum ki. Orjinal fiat jantı. Belli standart lara göre yapılmış olmalı diye düşünüyorum ben. Ayrica aracim teneke jantli değil zaten fun jantı standart. Çok fark olacağını sanmıyorum hiç.
Bilgi için teşekkürler ama aracın zaten orjinal jantlarindan. Neden ağır gelsin anlamadım doğrusu. Sonuçta gidip cms yada km takmiyorum ki. Orjinal fiat jantı. Belli standart lara göre yapılmış olmalı diye düşünüyorum ben. Ayrica aracim teneke jantli değil zaten fun jantı standart. Çok fark olacağını sanmıyorum hiç.
Fark etmesinin sebebi; piyasada olan take off ların neredeyse tamamının Replica olması. En azından ben orjinale hiç denk gelmedim. Ama siz yurt dışından ithal ederek kendiniz getirtecekseniz o zaman fark etmez tabi..
Jantta agirlik onemlidir 1.4 77hp araca gore tasarlanan bi jant degil take off
Discovery cihazımdan gönderildi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
5 vitesle ciktigin yokussa vites 4 e dusunce demek istedigimi anlicaksin
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Vallaha bende 5 le çıkmam yani 3 bile yeter yeterki takeoff olsun
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Bilgiler için teşekkürler.. Ancak zaten benim uzun yokuşlarda vites değiştirmem gerekiyo 77 bg olmasından kaynaklı.. Çok fazla fark olmayacağı görüşündeyim ama tabiki test etmekte fayda var..Ayrıca 1.4 8v 77bg. fire motordan performans beklemek hayalcilik olur bence.. Araç 4.viteste yüksek devirde 170 görüyo vitesi 5 e atıyosun 160 a düşüyo..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri