Abi ekran kartının sürücüsünden kaynaklanıyordur. hangi chipsetli ekran (nvidia, ati) kartıysa onun senin işletim sisteminle tam uyumlu versiyonunu yüklemeye çalış. Eski ekran kartı sürücülerini tamamen kaldırıp yeni kurulum yapmanı öneririm.
Dostlar Dell N5110 i3 windows7 32 bit laptobum var. Haftasonu çöktü format attım. Ancak ekran çözünürlüğü problemim var. Çözünürlük resimdeki gibi 1024x768 den fazla olmuyor. Eskiden böyle değildi. Daha yüksek çözünürlüklüydü. Dell in sitesine girdim olmadı. Geforce sitesine girdim bazı ekran kartı sürücüleri indirdim olmadı. Bir türlü yapamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Abi ekran kartının sürücüsünden kaynaklanıyordur. hangi chipsetli ekran (nvidia, ati) kartıysa onun senin işletim sisteminle tam uyumlu versiyonunu yüklemeye çalış. Eski ekran kartı sürücülerini tamamen kaldırıp yeni kurulum yapmanı öneririm.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
İbrahim bey gelişi güzel ekran kartı sürücüsü yüklemeyiniz..Daha fazla uğraşırsınız..Önce ekran kartı driverini öğrenin..Genellikle Firmalar Hdd yi partlara ayırırlar..D partı varsa oraya yedeklemiş olabilirler..Yoksa Everest programını indirip ordan ekran kartınınızın tam modelini öğrenebilirsiniz..Modele göre sürücü yüklemelisiniz..Ben win7 nin ve laptopun bu zamanda nasıl ekran kartını tanımadı ona şaşırdım açıkçası..Şunuda deneyebilirsiniz;Nete bağlanın ve denetim masasından/aygıt yöneticisine sonra görüntü bağdaştırıcısına tıklayın çıkan modeli,sizinki büyük bir ihtimal standar veya bilinmeyen yazıyordur ona sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir seçeneğinden otomatik yükleyi seçiniz..
Yanlış veya eksik olan bir sürücüyü yüklemişsiniz. Eski sürücüyü silmeden yenisini yüklemeyin zaten Cemil abide baya detaylı acıklama yapmıs kolay gelsin![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
ekran kartı anakarta tümleşiktir dolayısıyla anakartın driverini bulsanız yeter,komple yüklersiniz(ses,ekran kartı,audio vs) anakartın modelini öğrenmek içinse everest programı kullanabilirsiniz
Sizin bilgisayarınız bu sanırım.
Drivers & Downloads | Dell US
Ama yine de kontrol edin, model farklılığı olmasın. Arkadaşların söylediği gibi tek bir sürücü paketiyle tüm sürücüleri yükleyebilmeniz lazım.
Cevabınız için çok sağolun. Sürücü yazılımını güncellemeyi daha önce defalarca denedim. Çıkan cevap. ''Windows aygııtınızın güncel olduğunu belirledi.'' Everest kurdum az önce. Biraz kurcaladım. Tarattım. Çıkan cevap resimdeki gibi '' Anakart adı bilinmiyor.
2 sene önce alınmış i3 işlemcili bir bilgisayarın böyle bişey yapması bei de şaşırttı.
Evet bu. Dün saatlerce uğraştım dellin sitesinde olmadı
Konu ibrahim06 tarafından (11/11/2013 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
Çok şükür AMD atı nin sitesinden hallettim. Ben ekran kartını Nvidia zannediyordum ama atı imiş. Cemil bey, erdi ve diğer dostlar çok sağolun yardımlarınız için
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri