Dostum bilmediğimden soruyorum; Türk torrent sitesinin yabancı olanlardan farkı nedir?
Selam arkadaşlar arena-tr yada tavsiye edebileceğiniz başka türk torent sitelerinden davetiye kodu gönderebilir misiniz ?
adres: onurfunda11@gmail.com
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Dostum bilmediğimden soruyorum; Türk torrent sitesinin yabancı olanlardan farkı nedir?
arkadaşlar bilmediğim için soruyorum bu sitelerin diğer forumlardan farkı nedir? torrent derken indirme şifresi falan mı veriyor?
Şifre diye bir kavram yok torrent'te (indirilen dosyaların şifreli olması haricinde). Bu sitelerde kullanıcıların kendi bilgisayarlarında bulunan dosyaların paylaşılmasını sağlayan ve torrent denilen ufak dosyacıklar paylaşılıyor. Torrent'i indirip çalıştırdığınızda, torrent'in işaret ettiği dosyaya sahip kullanıcılara bağlanarak parça parça indirmeye başlıyorsunuz dosyayı.
Benim arena tr hesabım en sin olan alt yapı güncelleme sinden sonra sikindi giremiyorum yöneticilere mail attım düzekmedi. O yüzden yoksa ben de bir sıkıntı yok. Down load upload tikirinda idi.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
o alt yapı çalışmasından sonra ben sana yeniden bi tane davetiye daha yollamıştım ama. yanlış mı hatırlıyorum acaba?
evet doğru ama o mail adresi ile olmadı işte o hotmail idi ben gmail aldım yeni o yüzden tekrar istedim.
zamunda.net ve kat.ph'dan şaşmayacaksın hocam.
davetiyesz mi ?
Teşekkür ederim.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim.
arena davetiyesi isteyen varsa özelden ulaşsın bana..bir çok boş duran davetiyem mevcut
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri