kımse yok herhalde
sıte ye uye olan kac tane istanbullu gp kullanıcısı var acaba ben toplam 10 kısı tanıyorum dıger arkadaslar nerelerde.
kımse yok herhalde
ii de konu neden diğer iller bölümünde onu anlamadım. istanbul için bölüm zaten war..
üye listesinden bakıp görebilirsin istanbulluları
https://forum.grandepuntotr.com/members/list/
burdaaaa![]()
ah istanbul ah sızde hıc canlılıkyok bız yonetımdekı arkadasalrın hayal kırıklıgına sebep olusunuz en cok uye ıstanbulda sanırım ama kımse yok aynı yuzler aynı ınsanlar var bız ıstanbul dakı arkadaslar olarak hepımız bırbırımızden memnunuz ve arkadasalıgımızın dostlugumuzun en guzel en anlamalı zamanalrındayız ve bunun devamını daıma surdurecegız ....istanbuladakı katılımcılara herkesın huzurunda tsk dıleklerımı ıletıyorum sagolasınız..
orhan selam karar verdim ben bu siteye bi daha yazmıcam cem cok haklı bence bugün bi şey yazdım forma kimseden bi yanıt gelmedi ilginç bi durum anlayamadım
evet arkadaşlar artık kimse girmiyo bişeyler oldu istanbullulara
Ya ben buradayım arkadaşlarAma nedense bir durgunluk var herhalde sınav dönemi ya o yüzdendir...
sınav dan dolayı kimse yok dogrudur bence herhalde gelirler bi ara
sınavlar var maclar var iş guc derken bu aralar bosladılar akadaşlar haklılarda kızmamak sıtem etmemek lazım gönuller bır olsun![]()
Eyvallah cem abı haklısın valla![]()
cem abi burda var mı bi diyeceğin euheehuehuhue![]()
ne dıyebılırımkı yorumsuz![]()
cem abiye laf yok![]()
burdaaaaa!
"Sorma bana oymağımı,boyumu. Beş bin yıldır millet gibi yaşarım... Deme bana Oğuz, Kayı, Osmanlı.TÜRKÜM, bu ad her unvandan üstündür."
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri