Şeritler olmamış be hocam.
Abarth Italian Şerit uygulaması ve cam rüzgarlıklarım yorumlarınızı bekliyor![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Şeritler olmamış be hocam.
Olmamış be kardeşim
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Nasıl olmamış yaahaha hiç güleceğim yoktu neyse eyvallah
![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Üzerinde sırıtmışOlmamışş
![]()
Konu StrawBeeRy tarafından (31/08/2013 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: kalın font kullanmayınız..
italyan olsam o şeriti çektirmem![]()
bencede olmamış sade araca o şeritler sırıtır tabi araçta başka değişimler olsa o kadar sırıtmaz...
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
demişsiniz ama yorumları alınca da hiç güleceğim yoktu demişsiniz bu bana bir ilginç geldi.
yoruma gelirsek,bence de olmamış. Aracınız henüz sadeliğini koruyorken şerit biraz erken. bizim puntolara şeritten evvel yay , jant ve far karartma çok yakışıyor. Ardından böyle görselliklere giriliyor. Henüz bu denli sadeyken şerit abes kaçmış bence de
Biraz daha tamamlaman gerekir hocam Jant vs seyler o zaman daha iyi durabilir.
tercih ve zevk meselesi allah kaza bela vermesin
hocam seritler olmamiş cunki araçta hiç bi modifiye yok hani jant lastik araç basik falan olsa o kadar kötü durmayabilirdi.
Punto Evo S&S
yakışmamış hocam
biraz daha kibar bir şey belki 1 kademe daha iyi olabilirdi ama olmamış abartı geldi bana.
PUNTO punto olalı böyle eziyet görmedi.
mavi nin üstüne renkli şerit yakışmaz
Ziyaretçi
rock siyahta nasıl durur arkadaşlar...modifiyesiz farlar karartılmış jantlar orjinal.araç üye garajından görebilirsiniz.
fikir verirseniz benim hoşuma gitti.inceden birşeyler yapmaya başlayayım diyorum.
Konu 2012punto54 tarafından (16/09/2013 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.
Mavi renk o kadar güzelken şeritler olmamış valla..
M.K.ATATÜRK
Kaput ve bagajdaki bir nebze ama kapılardakiler bence de hoş olmamış.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri