Arkadaşlar eşimin araç kullanma durumu hasıl oldu ve dolayısıyla otomatik vites araç arayışına girdim.
Bir haftadır araştırıyorum ve bütçeme uygun yine punto 1.4 77 hp lik araç ile clio icon 1.2 120 hp edc şanzıman clio icon modeli arasında kaldım.

Sorum şöyle?

1- Clio 1.2 ancak 120 hp çok bi fark olur mu?
2- Fiat daha konforlu ancak Clio bu konuda beni çok üzer mi ?
3- Clio turbo benzinli ancak 1.2 olması tatminkar değil gibi geliyo yanılıyo muyum ?
4-77 hp den kurtulup 120 hp alalım derken silindir çapı bizi yokuşlarda üzer mi?
5- Clio tork = 190 Nm Punto tork = 115 Nm kağıt üzeri bilgi reel dede geçerlimidir.
6- Clionun bu modelini kullanan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

DİZEL ve 2. el düşünmüyorum tavsiye etmezseniz sevinirim. Zaten dizeldede bütçeme uygun araba yok gibi.

Bütçem en fazla 45 bin.

(Bugünden itibaren kendi aracımda satılıktır. Aracım 15 bindedir. Her 4000 den 4000 e hava filtresi değişmiştir. 8000 km de yağ değişimi-polen-kelebek boğazı tem. dahil..... vs. değişmiştir. Araç altı koruma birmot servisinde yapılmıştır. Boya koruma- Motor koruma (iki defa 6 ay ara ile ) yapılmıştır. Aracım beyaz renk en ufak çizik dahi yoktur. Camlar solarmaster filmlidir.Motor alt muhafazsı-krom cam çıtaları-kapı eşiği kromajları ayak dayama vs. aklıma gelmeyen bi çok eklenti orjinaldir ve faturalıdır. Aracımın fiatı 31.250 dir. ) İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Pm atabilirler.