Maşallah diyelinde o hızda oresmi cekmeseydiniz mazallah...
Ankara'ya giderken son hız denemesi yapayım dedim,arabayı manuele çekip 5 viteste gazladım,sonra 6 ya çekmeyi unutmuşum,araba otomatik ya kafa ona kilit ,210 gördüm yol bitti o ara fotoğraf çektim sonra farkettim ki araba 5.vitesteymiş,6 ya atınca ne yapar Allah bilir...
Maşallahı eksik etmeyelim...
Ankara dönüşünde gaza itina ile dokunarak geldim,ortalama hızdan hızımın genelde 110-120 olduğu anlaşılır,maşallah çok güzel bir tüketim değeri verdi bu sefer,araç açıldıkça tüketim düşüyor...
24.9 lt ile İstanbul'a gelmişim...
![]()
Maşallah diyelinde o hızda oresmi cekmeseydiniz mazallah...
maşaallah iyiymiş ama 6 da çok fazla hızlanmaz heralde ekonomi içindir o vites...
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Çok güzel değerler. Müsait bir zamanınızda aracın içini, özellikle bagajını falan fotoğraflayabilir misiniz? Farklı açılardan olursa özellikle bagajın derinliğini yüksekliğini kestirebiliriz![]()
hey maşallahtüketim değerleri de çok iyi gerçekten
![]()
hocam denemelerinizi dikkatle izliyorum tebrikler..bu arada belirli bir km sonra araç hakkında detaylı görüşlerinizi bekliyorum..bu arada merak ettiğim bir konu var gazı ayağınızdan çekip-bastığınızda viteste oynama oluyor mu?
Araba sanırım otomatik."Manuel'e çekmek" kelimesinden anladım![]()
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
1.2 EDC diyorDualogic, DSG gibi yarı otomatik şanzıman var araçta.
Viteste oynama deyince ben otomatik şanzımanın vites büyütüp küçültmesi olarak algılamıştımFiziken vites kolunun oynamasından bahsediliyor sanırım. Otomatik şanzımanda vites kolu fiziken bağlı olmadığından oynamıyordur herhalde
Ona rağmen oynuyorsa tebrik etmek lazım...
benim punto5.9 ortalama veriyor sizinkisi benzine göre müthiş rakam
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Gerçekten Captur süper bir araç. Motor ve şanzımanda mini MPV lerde tek geçerim.
Bizimkiler 500L de 1.3MJET le hala osruğundan cinli dualogic kullanıyorlar birde 57500TL istiyorlar.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri