İlan günceldir
Aracım 2008 model olup 45000 km de orjinal sorunsuz çok temiz bir araçtır.Herhangi bir kazası boyası yoktur. Sadece kamyonet sürtmesi nedeniyle tampon tamiratını beğenmeyen eski sahibi tamponu kavaklıdere oto da değiştirmiştir. Araçta serviste orjinal takılmış marşpiyel , spoiler , park sensörü bulunmaktadır.Bunun haricinde üzerinde farlar karartılmış fardır. Araçla birlikte 4 adet kış lastiği ve 1 çift far verilecektir.
Sahibinden ilan no :138410171
![]()
Konu loftyman tarafından (02/10/2013 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilan no değişimi
İlan günceldir
Ilanın çıkmıyor
İlan no değişmişti. Yeni ilan no : 138410171
Hayırlı satışlar, bende t-jet imi ilk aldığımda aynen böyleydi, inşallah değerini bilene gider ben aracımı alalı 2 sene olacak neredeyse ve çok memnunum, t-jet grande punto gerçekten parasının üzerinde özellikler sunan bir araç...
Hayırlı satışlar.
Teşekkürler bencede tjet pek çoğu bilmese de donanım ve performans açısından üstün bir araç
Günceldir
hayırlı satışlar...
Hayırlı satışlar.
İlan günceldir aracı foruma 23750 ye vereceğim
yanlış anlamayın benim haddime değil ama forum için demiyorum acil ihtiyacın yoksa eğer daha düşüğede verme. iyice düşük zaten bizim arabaların değerleri millet gidip tsı tdı. motora basıyo 50000 tl herkez adınada konuşuyorum inanın daha yükseklerini hakediyo bizim arabalar.
ilan günceldir arkadaşlar
Araç satılmıştır arkadaşlar ilginize teşekkürler 23500 liraya verdik
hayırlı olsun. allah daha güzellerini nasip etsin![]()
yazık oldu yazık :/
hayırlısı olsun.
Arayınca bulunmuyo işte
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri