Sonunda 50 TL vererek halletin abi yakışmış hayırlı olsun![]()
Doktora gideceğim için izinliydim, hastane çıkışı maslak sanayiye gidip vw grubu araçların geniş petekli panjurlarına baktım çıkma. 100 tl den aşşağıya bulamadım. hal böyle olunca aksoy tuningden 50tl ye istediğim kadar geniş olmasada piyasadaki en geniş peteği alıp eşimide annesine bırakıp işe koyuldum. (bolca zımparalama olduğundan çok toz oluyorda)
macunlama bolca zımparalama, boyama tekrar zımpoaralama ve boyama işlemlerinden sonra petekleri mümkün olduğunca düzgünkesmeye çalıştım ve çerçevelere oturttum. sonra aktüvatörlü mdf yapıştırıcısıyla yapıştırıp tekrar boyadım. tam crom çıtayıda boyuyordum ki boya bitti alttarafı biraz boyadım.
boya alınca çıtayı boyamaya devam etsem mi bilemedim.
fotoğraflar acele ile çekilmiş olsada bu şekil oldubugün abarth logo alıp takıcam
![]()
Konu sadece_erhan tarafından (15/08/2013 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir.
Sonunda 50 TL vererek halletin abi yakışmış hayırlı olsun![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Erhan iki foruma birden yazmaya zaman ayırana kadar
bitir şu panjuru,yerine monte et sonucu görelim...![]()
2011 Sport Style - 120+ Hp M-Jet Dualogic - Asist Kit - Skydome - Bianco Pastello![]()
elinize sağlık petekli güzel olmuş gerçi bravo ya ne yapılsa güzel duruyor araç estetik harikası zatenneyse montajdan sonraki fotoları bekliyoruz ...
aynen montaj sonrası fotoları bekliyoruz
Driven by the future
ule fabrika böyle yapsa eski haline getirmek için uğraşırsınızbu modifiye nasıl birşey arkadaş
emeğine sağlık güzel olmuş.![]()
ızgaradaki kırmızı şeritleri nereden ve ne adıyla temin ettin abi rica etsem bilgi verirmisin
Elinize sağlık cok beyendim .
çok güzel olmuş eline sağlık. Başarılı
Kırmızı çıta işte, heryerde yok ama ben 5 dükkan gezdim bulana kadar, bulduğumda genişdi, ikiye böldüm ortadan
emeğinize sağlık ama ne yalan söyleyim ben pek beğenmedim araç siyah yada beyaz olsa belki daha olabilirdi ama sanki çok sonradan yapıldığı belli imajı veriyor yinede elinize sağlık
hocam sislerin yanındaki ledleri nasıl çevirdin, katlanma olmuomu
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri