Hocam hoşgeldiniz..
Seslerin sebebi(forumdaki konulardan aldığım referansla) amortisör takozları olabilir..
Aracınızın KM'si çok yüksek yaşına göre. azıcık masraf ile toparlayabilir bana sorarsanız.
Arabanın dağılması da amortisör ve yürüyen aksam ile ilgilidir..Rot-Balans,takozlar,süspansiyon,yaylar. Kontrol edilmesi gereken parçalar.
120'yi geçince savrulması,rüzgardan ötürü normal. Kamyon vb. iri araçlar sizi sollarken araba sallanır.. Bunun konusu da var forumda. Araştırabilirsiniz.
Fren içinse,diskleri ve balataları değiştirmenizi tavsiye ederim. Yenmiş disk/balata gerçekten çok acayip sesler çıkarabiliyor.
Motor soğutma suyu pembe bir sıvı mı? Bunu ilk defa duyuyorum. Suyun doldurulduğu hazne pembe renkliyse veya dibinde o rengi yansıtacak kapak vs. varsa o renk görünüyor olabilir. Ben sadece su koyuyorum. Kışın da donmasın diye çok çok az miktarda antifriz ekliyorum..
Aracınız dizel,ses fazla olabilir. Motorun üzerindeki kapağın vidaları gevşekse,titreme olabilir. Biraz sıkarsanız ses azalabilir. Fakat başka bir sorun var mı diye kontrol ettiriniz.
Son olarak aracınız hayırlı olsunKM fazla ancak dizel+Fiat olması sayesinde güzel bir bakımla toparlanır aracınız. Fiat motorları uzun ömürlüdür çünkü. Bakım ister
Sevgilerimle
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
Yer imleri