3.araç bence hem renk olarak hem km olarak iyi duruyor.Kaporta durumu da iyiyse fiyat olarak alınabilecek bir araç
1. Araç
![]()
* Cam tavanlı 5kapı dynamic model 25.500 diyor pazarlık etmedim galiba 75 lik emin değilim ama 5 ileri , Sadece ön tampon boyalı 135.000 KM
2. Araç
Buda 5 kapı dynamic model 21.750 diyor pazarlık etmedim buda 75 lik olsa gerek değişen boya yok 124.000 de garip bi rengi var gördüğünüz gibi
3. Araç
5 kapı active 24.000 TL pazarlık etmeidm bu kaçlık bilmiyorum 5 ileri ama 75 liktir buda heralde 87.000 KM
4. Araç
bu forumdan hazarcelik arkadasımızın arabası bunun 2 tampon boyalı sadece oda 25.000 TL istiyor) 6 ileri 90 hp
ya valla kararsız kaldım arkadaşlar ilk seçeneğim cam tavanlı olan gibi ama sizde biraz akıl fikir verin bana stresden uyuyamıyorum![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
3.araç bence hem renk olarak hem km olarak iyi duruyor.Kaporta durumu da iyiyse fiyat olarak alınabilecek bir araç
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Cam tavanın keyfini elinizle itmeyin bence.eğer boya sadece tamponda ise ben ilk arac derim
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
1
Sen sen ol Dynamic araç al sonradan pişman olursun Dynamicle ve skydome la keyfine bak![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Active olanı eleyin bence de. Donanım açısından yani. Fotoğrafta araç yıkanmış parlamış, diri durması normal![]()
activeyi bende pek tutmadım bindiğim arabada active en azından göğsü değişik gelsin![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
şehir içi kullanacaksan 1. yok ben şehir dışına da sık sık gidiyorum diyorsan sonuncusu..
ilk sırada 3 ncü sonra 1 inci düşünürdüm ben olsam. .
cam tavan candır![]()
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Active 2008 diğerleri 2006 model
4*3
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri