arkadaşlar arabanın ilk sahibiyim şöyle ki bu araç 2008 yılının sonlarında çalıştığım firma tarafından sıfır olarak bana tahsis edildi daha sonrada araç değişiminde ben aracı gözüm gibi baktığımdan kendime satın aldım 2 yıldır kendi aracım olarak sadece haftasonları kullanıyorum. aracın kazası yok fakat sürtünmeden dolayı (yalnız burda parantez açmak istiyorum gerçekten sürtünmedir lafta kalmaz her boyanan parçanın tek tek resmi mevcuttur sürtünmeden dolayı boyalı deyipte pert çıkan arabalarla karıştırmayalım' )
şimdi gelelim detaylara araç şuan 164 bin km'de
-135 km'de-
-triger zinciri
-devirdaim
-ön amortisörler
-turbo (aracın turbosu bozulmamıştı, şirkette satışa çıkan bir başka puntonun turbosu arıza yapınca ben kendi aracıma gelen sıfır turboyu takıp benım aracın turbosunu satışa çıkan arabaya taktım)
-145 km'de
-komple volant
-debriyaj seti
-debriyaj alt merkezi
-ön disk ve balata
-4 adet enjektör memesi
bunları aracın hayati ve pahalı parçaları olduğundan yazdım ayrıca aracın geleneksel arızasından biri olan direksiyon sargısı (zemberek, far sinyal kolu vs artık ne dersen) 6 ay önce değişti. 4 lastik sıfır michelin . yukarıda saydığım parçaların işçilik dahil tutarını hayal bile etmeyin boşverin. şuan aracı herhangi bir siteye ilan vermedim bayram ertesi satmayı düşünüyorum. aracın zerre kadar masrafı yok peki neden satıyorsun derseniz Allah nasip ederse 13 Ekim'de evlilik var malum. FİYAT 19800 TL herkese hayırlı günler
resimler
![]()
Yer imleri