Ben gelirim ama, Pes 2010'dan sonra hiç oynamadım desem yeridir.Takımı rezil etmeyeyimSancak mahallesinde güzel bir Pes Cafe var bildiğim.talep olursa fiyat için de anlaşırız orayla bi ihtimal
![]()
Katılanlar Olurmu acaba hangi gün hangi saatler uygundur acaba ? Ben şu şu şartlarda katılırım diyenler varsa bir çalışma yapabiliriz![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Ben gelirim ama, Pes 2010'dan sonra hiç oynamadım desem yeridir.Takımı rezil etmeyeyimSancak mahallesinde güzel bir Pes Cafe var bildiğim.talep olursa fiyat için de anlaşırız orayla bi ihtimal
![]()
Hocam her yere her saatte gelirim o derece
saati yazman yeterli hele bide uva mı ooof deme keyfine
Cuma-Cumartesi akşamları dışında hemen hemen her akşam 1-2 saat online oluyorum id ni verirsen ps3 ten de online atabiliriz![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Tolga varsa bende varım yer ve zaman verin![]()
Abi biraz daha kaıtlım olması lazım 3 kişiyle olmaz yav![]()
burada yeniyim henüz kimseyi tanımıyorum ama kabul ederseniz bende gelirim. İddialı bir pes 2013 oyuncusuyumdur![]()
Online yaparsak ben de varim...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
paslandım yahu...ama oynarım elime geçerse bir tane PS3, internet bağlantım da var, misler gibi online çeviririz![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
akşam saatlerinde yaparsanız bana uyar![]()
Bende buralarda yeniyim ama pes uvasına asla hayır diyemem. Yer varsa benide yaz dostum![]()
up arkadaşlar yapalım bi uva ya 4 kişi yokmu lig usulü aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende varim laynnn bilmesemde
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Pes de kim birinci olursa hesabı o ödesin ödül olarak ahahahah
Olm senin dükkanda olacaksa bu uva ben tekken oynarım haberin olsun
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri