Dün milli eğitim sitesinde tayin iptal olmuş yazısını görünce hışımla yola çıkmıştım.Aceleyle 40 km yolu 25 dakikada gelmişken ışıklarda aracın vites halatı koptu.Mesai bitimine iki buçuk saat kaldığı için 3. viteste gidip aracı kenara bir yere bıraktım.Ordan milli eğitime koşa koşa gittim.Milli eğitimde bilgisayarların çökmesi mi dersiniz okul müdürüyle papaz olma mı dersiniz araba yolda kaldığı için kabus gibi bir gün yaşadım.Düşünün tercih onayı için yarım saat içinde resmi evrak gelmesi gerekiyor ve okulun ilçeye uzaklığı 25 km.Neyse Allahtan işimi hallettim o gün.O can sıkıntısı ile 3. viteste balata kokusuyla sanayiye gittim.Sonra ordan perişan bir vaziyette servise ulaştım.Servis vites halatı 220 tl işçilik 100 tl dedi ve p.tesi belki yetişir dedi.Çaresiz arabayı bırakıp eve geldim.Bugün öğle sağolsun aradılar.Araç hazır gelip alabilirsiniz dediler.Bugün aracı teslim aldığımda hayretler içinde kaldım.Arabayı tamir ettikten sonra iç dış tertemiz yapmışlar.Üstelik sıfır işçilik sadece yedek parça parası olan 220 tl yi ödedim.Sanayiye bıraksaydım arabayı Allah bilir nasıl yapacaklardı.Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama tüm samimiyetimle duygularımı paylaşayım dedim.Böyle iş yaptıktan sonra 50-100-150 ne kadar fazla olursa servise gideceğim.En azından arabayı teslim aldığında kafan rahat ediyor.