lehim yaptirt, parça pahali
Herkese iyi aksamlar
gecen yil bu aylarda klimanin gazi bittigi icin gaz doldurmak icin sanayiye gittim bir dizi testten sonra kacak olmadigi goruldu ve gaz doldurdular gazi doldurduktan 10 dakika sonra benzinciye gidip benzin aldim daha sonra arabayi yikatirken sag lastigin kenarindan gazlarin disari dogru uctugunu gordum tekrardan sanayiye gittigimde hortumun curumus olabilecegini ve kaynakla kapanabilecegini soylediler bende yaptirmadim
bana mantikli gelen hortumu komple degistirmek kaynak yaptirirsam baska yerdende kacirabilir diye dusunuyorum bu konuda tecrubes olan arkadaslar yardimci olabilirmii
Konu kadir07 tarafından (29/06/2013 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
lehim yaptirt, parça pahali
Yetkili serviste orijinal klima borusu 450tl civarı + 100tl gaz + işcilik = 650tl civarı. Lehimletme imkanınız varsa değerlendirin derim.
Sent my iPhone using
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Klima gaz borusu delikti benim de, bugün sanayide yaptırttım. Alüminyum kaynak 10TL, 70TL yeni gaz dolumu, 70TL de boruyu sökme takma ücreti (3-4 saat uğraştırdı), 150TL'ye maloldu. Borunun takılması çok uğraştırıcı bir işmiş, özellikle Lpg de varsa kitten dolayı boruya müdahale hayli meşakkatli oluyormuş.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Teşekkür ederim yarın gidip kaynak yaptıracagım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri