Dün aracım Sincan yer altı çarşısındaki otoparkta biten akü nedeniyle yolda kaldı.

2009 model, üzerindeki orijinal akü vardı, aracım 40 000 km de ve Ankara'ya taşındığımdan beri ayda ortalalama 2000 km yapıyorum.

Önce otomatik viteste bir problem olduğunu düşündüm ama sonra farları yaktıktan sonra yavaş yavaş sönmesinden anladım ki akü bitmiş.

Yapacak bir şey yok, 444 22 55 i aradım, yarım saat - 45 dk içinde bir arkadaşı gönderdiler.

Akü ölmüş. Aküyü şarj etmeye kalkınca içerideki hücrelerden biri kaynayıp gaz çıkarıyordu, ikna oldum.

FIAT marka, 55 amperlik bir akü takıldı. Akünün asıl üreticisini bilmiyorum, söylemediler, FIAT özel olarak ürettiriyormuş.

Gelelim aracı zamanında bakıma götürmemenin cüzdana olan cezasına.

65 TL yol ücreti + 178 TL akü ücreti, 240 lira. Bir de acele işlerimin arasına giren 1 buçuk saat zaman.

Başka bir zamanda ortalama 130-150 TL vererek, markası bilinen bir akü alabilecekken, acele işlerimin olması ve başka çarem olmaması nedeniyle +100 lira civarında bir maliyetim daha oldu.

Forumda daha önceki yazılardan aklımda kaldığı kadarıyla 3 yıldan sonra aküleri arada sırada kontrol etmek lazım, hatta 5. yılı beklemeden değiştirmek lazım belki de.

İşin ilginç tarafı, araç son ana kadar farkedebileceğim bir tepki de vermedi. Her seferinde tık demeden çalıştı. Aracı çalıştırmadan önce farları kapatırım, belki açık tutsam farkederdim. Bazı araçlar akü zayıf uyarısı veriyormuş ama bizimkilerde var mı bilmiyorum.

Akü aklınızda olsun. 4. yılına geldiyse en azından bir kontrol ettirin veya akü sizi bırakmadan siz aküyü bırakın.