özderede apartta kalmıştık. hayatımın en büyük hatalarından birisiydi. bir diğeride 2 aile birlikte gitmemizdi. özdere sessiz sakin bir yer millet kuşadasına gidiyo geceleri. gündüzleride selcuk vs. yatmaya özdereye gidiliyor.
Arkadaşlar bu bölgelerde tanıdığı , bildiği tavsıye edebılecegınız 1 hafta yada 10 gunluk kıralamak üzere yazlık varmıdır ?
I ' m c a p u l i n g . . .
özderede apartta kalmıştık. hayatımın en büyük hatalarından birisiydi. bir diğeride 2 aile birlikte gitmemizdi. özdere sessiz sakin bir yer millet kuşadasına gidiyo geceleri. gündüzleride selcuk vs. yatmaya özdereye gidiliyor.
Deniz didim'e gelirseniz bizim oralarda çok var kiralık yazlık.
Ozdere onuria claros beach te kalmistim. Denizi guzel... otel berbat yokus...denize inmek dert... hizmet sifir... ozdere de buyuk bir yer degil... idare eder... bazi beklentilerinizi karsilayamazsiniz...
bende yazın didimdeyim altınkumda..gelirsen buralarda günlüğü 80 lira civarı triblex-dublex nasıl istersen..
Temmuz ayının 14-15 inde ordayım Allah izin verirse...
Bizim için denize sıfır olması falan önemli değil mühim olan guzel kullanıslı olması 5-6 kısı olacagız sanırım yeter bıze o yazlıklar..
ıkı tane aracımız var dilediğimiz yere gıderız..Altınkumu begenıyorum bende bıraz kalabalık olmasına ragmen..
Eğer imkanın olurda soruşturabılırsen sevinirim.
Kuşadası davutlar ve didim Akbük de fiyatlar uygun
Deniz bizimkilere söyledim, yarın detaylı bilgi veririm.
Saolasın Alper...
kiralık yazlık arıyorsan burayı önere bilirim ben her sene gidiyorum.
Sahibinden e bakabilirsiniz 10larca hatta 100lerce kiralık evler var, ortalama günlük 100 150lira civarı maddi açıdan sıkıntı yok derseniz 300 400liraya da var. Tabi bunlar günlük fiyatlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri